Aktywne Wpisy
Sam_w_domu +7
#mirabelkaszukamirka #warszawa
Posrednicze w poszukiwaniach.
Mirabelka lat 20
Warszawa
Bez szczegolnych wymagan ale odpadaja:
- Przegrywy
- #!$%@?
- Creepy
- Ulomy
- Przebojowi maczo
- Koneserzy ONS i FWB
Dziewczyna szuka normalnego chlopa ktory nie jest modelem tinderowca i bedzie ja szanowal.
To dziewczyna nie morswin. Obiektywnie oceniam figure na 10/10 i gdyby nie mieszkala w warszawie to bym sie nia nie podzielil.
Jak przebrniesz przeze mnie to dostaniesz jej kontakt
Posrednicze w poszukiwaniach.
Mirabelka lat 20
Warszawa
Bez szczegolnych wymagan ale odpadaja:
- Przegrywy
- #!$%@?
- Creepy
- Ulomy
- Przebojowi maczo
- Koneserzy ONS i FWB
Dziewczyna szuka normalnego chlopa ktory nie jest modelem tinderowca i bedzie ja szanowal.
To dziewczyna nie morswin. Obiektywnie oceniam figure na 10/10 i gdyby nie mieszkala w warszawie to bym sie nia nie podzielil.
Jak przebrniesz przeze mnie to dostaniesz jej kontakt
Lukaszek555 +134
W skrócie, w Zamościu pobito na śmierć 16 latka.
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
Nawet mi was nie żal.
#polityka #polska #bekazpisu #wybory
Dwa socjaluchy.
Duda to wielokrotny gwałciciel konstytucji i zdrajca stanu. Popychadło Kaczyńskiego. Jeżeli nie widzisz różnicy to masz klapki na oczach.
@Filippa: Ja wiem, że cię nie chcieli w neuropie i pewnie dlatego nie wiesz, że jeden z oficerów neuropejskich sam przynał, że światopogląd >> gospodarka. Także bk z ciebie.
Fajny i mocny tekst. Po zmianie "wyborcy konfederacja" na "wyborca bosaka/konfederacji?" dałbym Ci plusa.
Ale jako trochę urażony wyborca konfederacji i nie Bosaka, nie dam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filippa: A co różni Trzaskowskiego od Dudy po za światopoglądem?
xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@OddajButa123: raczej liczy sie tylko to co korwa kazal robic
@jPaolo2: Wyborca konfederacji chciałby mieć nadzieję na szybkie rozpieprzenie tego cyrku.
tak więc pozostaje tylko światopogląd
@Filippa: A co jeśli mi nie pasuje zarówno światopoglądowo jak i gospodarczo? Przecież POKO proponuje jakieś chore 10k+ na ekoremonty, 100+ na kino dla gówniaków i inne kretynizmy (poza utrzymaniem obecnych kretynizmów PiSu).
Jak wyborcy Trzaskowskiego tego nie widzą? Co on ma do zaoferowania poza "byciem antyPiSem" dla takiego wyborcy Konfederacji? Tak na chłodno pomyśl...
PO pozbawiło się głosów wielu Konfederatów właśnie przez zabawę w
@jPaolo2: Czyli zależy, żeby ta karuzela nigdy się nie zatrzymała i wszystko było według sprawdzonego schematu - najpierw jedni złodzieje, potem trochę drudzy, żeby pierwsi znów mogli wrócić.
Mi zależy na wykolejeniu tego burdelu. Niech więc pędzi.
orban tak pozmieniał ordynację wyborczą, że fidesz wygrałby każde wybory od 1989 r., nawet te kiedy był w opozycji
myślisz, że karakan nie postąpi tak samo i nie zarżnie małych partii?
masowe protesty, i co? i gówno, bo fidesz kontroluje media centralne i lokalne, sądy, ordynację, wszystkie spółki państwowe
@Filippa: A czytałaś aby program wyborczy Trzaska? Przecież jeśli on gada, że ma poglądy gospodarcze zbliżone do wyborców Bosaka, to albo ordynarnie łże, albo nie czytał własnego programu