Wpis z mikrobloga

@Dlugi_1111: z pilnowaniem jest ciężko. Kiedyś bedac w komisji nawet zwracałem uwagę ludziom żeby składali dwa razy bo pojedyncze zagięcie się rozłoży podczas lotu na dno urny ale "oni się nie wstydzą" więc czasem nawet wrzucali rozłożone i nie ma jak ich powstrzymać xD
Czyli młoda Duda pewnie też #!$%@?ła z pl żeby się odciąć, bo nie wygląda na fankę pisu.

@Precypitat: pewnie tak. Zauwaz ze Adrianek nigdy nie pokazuje sie z rodzina publicznie, chyba ze serio musi. Mozna latwo zapomniec ze ma jakas zone i corke.
Zreszta, chyba zadna myslaca kobieta na dluzsza mete nie moze szanowac osoby ktora jest czyims niewolnikiem i robi to co kaze sterowka z zoliborza...

Jolka Rosiak ( ͡
@DryfWiatrowZachodnich: fakt, rosiek, na szybko przepisywałem z google.

Faktycznie nigdy się nie pokazuje i tylko w takich okazjach jak życzenia z jakiejś okazji czy inne "rodzinne" przesłania. Zgadzam się z Tobą, że on ma bardzo kiepską sytuację, jeśli przegra, bo tak naprawdę chyba nikt go nie szanuje. A jeśli faktycznie dochodzi do tego własna rodzina... Po ludzku to nawet mi go nieco żal.
Po ludzku to nawet mi go nieco żal.

@Precypitat: a to blad. Mi tez go bylo zal, ale tak naprawde nie ma czego. To nie jakis uposledzony debilek co dal sie wmanewrowac, to prawnik, jak mowi wikipedia mial wlasna kancelarie i byl wykladowca swego czasu. Cos w glowie musi miec, to nie jakis random z ulicy.

Ale patrzac na niego faktycznie latwo widziec tylko smiesznego, pyzatego wykonywacza polecen... sek w tym