Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +42
upiekłem sobie pitce, do tego pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
aversxx +4
ladnie usuwać post? Nic to nie da. @sildenafil Dowody zostały już przesłane i zapisane. Będziesz się na policji tłumaczył.
#powodz #wroclaw
#powodz #wroclaw
#wedkarstwo
@NoKappaSoldier73: też wiele osób poleca ten kijek ale wychodzi poza budżet. Jak on się ma w porównaniu do Mikado Trython ?
Opinie 10-letnie nie są złe, w wędkarstwie jak trafi się jakiś dobry design to jest grillowany do końca. Ilość kołowrotków, które wyszły z bazy Zaubera od Ryobi też zachwyca. Jak coś działa to będą robić. A czy jest coś lepszego, nowego? Pewnie coś się trafi, wszak technologia idzie do przodu. Ogólnie Mikado, Mistrall, Mitchell (spinning) i Okuma
@belzebubek6: Dzięki. Jak rozumiem z tymi wynalazkami to masz na myśli rumpola. Używałeś ich wędek ? bo z tego co zerkam to taki FEEDER RUMPOL CARBON BRAVO jest reklamowany jako wędzisko węglowe w cenie 75zł. Wiesz jeżeli ten rumpol jest jakości tych tanich mikado to nie przeszkadza mi brak logo znanej firmy. Bo jeżeli to wszystko wychodzi spod jednej chińskiej fabryki z kosmetycznymi zmianami to wszystko mi jedno jakie logo będzie na wędce.
@empary: A wiesz który dokładnie masz model? Z tego co widzę na ich stronie to ta wędka ma modele o akcji szybkiej i średniej.