Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +161
Drodzy maturzyści, jeśli jeszcze nie złożyliście papierów na studia to dam wam dobrą radę. Nie idziecie na informatykę. Serio. Rynek pracy jest rozku#wiony jak piz#a przeciętnej polki po karuzeli kutasow.
Kiedyś większość studentów na informatyce łapała pierwsze pracę już na drugim roku studiów(głównie zaoczne) , więc od momentu podjęcia studiów, być może będziecie szukać pracy już za niecałe dwa lata. Rynek się w tym czasie na pewno nie poprawi, a może nawet pogorszy.
Prawdopodobnie
Kiedyś większość studentów na informatyce łapała pierwsze pracę już na drugim roku studiów(głównie zaoczne) , więc od momentu podjęcia studiów, być może będziecie szukać pracy już za niecałe dwa lata. Rynek się w tym czasie na pewno nie poprawi, a może nawet pogorszy.
Prawdopodobnie

dzieju41 +113
Paragon grozy z Watykanu, matematykę pozostawiam wam.
#paragongrozy #kawa #januszebiznesu #kawatime #wlochy #watykan #rzym
#paragongrozy #kawa #januszebiznesu #kawatime #wlochy #watykan #rzym
źródło: temp_file6134676273845200289
Pobierz

#anime #animedyskusja #chinskiebajki
XD
To jakie są twoje ulubione #chinskiebajki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo takich perełek jak FMAB jest coraz mniej :P
@KarolakSensei: a potem już było tylko gorzej :P prawda.
Co do hypu, nie wiem jak dużo animców obejrzałeś, ale im więcej się tego ogląda to się potem docenia takie normalne produkcje nie nasączone głupimi rzeczami fanserwisem etc etc.
Jak nie widziałeś to zobacz sobie Hellsinga Ultimate, Gungrave, Drifters i może coś jeszcze, ale nie pamiętam, na pewno bardziej przypadną do gustu niż FMAB :P
Jeśli miałbym podać wg mnie lepsze tytuły to te:
https://myanimelist.net/anime/19/Monster
Natoniast słyszałem, że niby fmab lepsze.
Ktoś tu napisał, że m. In przez brak fan serwisu. Może to mieć sens, bo wylewajacy się strumieniami erotyzm, małe dziewczynki i zbliżenie na p----i przy co drugiej scenie mnie niemiłosiernie w-----a.