Wpis z mikrobloga

pierwszych 25 odc death note'a

@KarolakSensei: a potem już było tylko gorzej :P prawda.
Co do hypu, nie wiem jak dużo animców obejrzałeś, ale im więcej się tego ogląda to się potem docenia takie normalne produkcje nie nasączone głupimi rzeczami fanserwisem etc etc.
Jak nie widziałeś to zobacz sobie Hellsinga Ultimate, Gungrave, Drifters i może coś jeszcze, ale nie pamiętam, na pewno bardziej przypadną do gustu niż FMAB :P
  • Odpowiedz
@KarolakSensei: Kwestia skali. Jak ludzie widzą najlepsze anime i ponad 1,5mln widzów na malu to już im mokro. Druga sprawa, że dla wielu odbiorców jest to jedne z pierwszych anime, z którym się zetknęli i nie wiedzą jeszcze, że są inne równie dobre a nawet i lepsze tytuły. Połącz brak wiedzy, ignorancję, presję samej oceny to dostaniesz przewartościowane anime.

Jeśli miałbym podać wg mnie lepsze tytuły to te:
https://myanimelist.net/anime/19/Monster
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KarolakSensei: ja oglądałem zwykle fma. Dobre anime, ale nie jest w moich ulubionych.
Natoniast słyszałem, że niby fmab lepsze.

Ktoś tu napisał, że m. In przez brak fan serwisu. Może to mieć sens, bo wylewajacy się strumieniami erotyzm, małe dziewczynki i zbliżenie na p----i przy co drugiej scenie mnie niemiłosiernie w-----a.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gnieznianin yhym a gdzie jest: Initial D, Akira, casshern sins, code geas, hxh, cowboy bebop, trigun, rainbow, samurai champloo, steins Gate, slam dunk ;)
  • Odpowiedz