Aktywne Wpisy
konstanty400 +77
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
luckylukk +57
Ostatnio Waluś się skompromitował, a teraz drugi idol polskiej prawicy. Przecież gość nie podał dosłownie nawet 1 argumentu na swoje racje
#kanalzero
#kanalzero

Chciałbym spróbować pójść w kierunku programisty ( niekoniecznie tego mitycznego 15k XD ) i zobaczyć czy się na to nadam, problemem jest mój problem z językiem angielskim, to znaczy jako wymienienie się paroma prostymi zdaniami dam radę. Natomiast czasem coś źle wymawiam i nie brzmi to tak jak powinno albo obejrzę sobie zagraniczny kurs na udemy ( mam ich od zayebania XD. ) Gdzie koleś tłumaczy co i jak, wszystko w porządku jest, ale średnio co 30 sekund muszę stopować sobie i wpisywać dane słowo na Polskie, bo nie mam zielonego pojęcia co ono oznacza. Albo wiem ale nie mam pewności, dodając fakt że czasem nie zrozumię bez angielskich napisów co powiedział.
Czy polecicie mi w jaki sposób mogę się nauczyć w miarę czasu Angielskiego? Nie chodzi mi o oglądanie różnych seriali po angielsku z napisami, bo tak właściwie od paru dni robię. I poniekąd widać efekty, ale chciałbym ogarnąć gramatykę. Nawet jeśli byłby to całkowicie poziom podstawowy ( czasowniki, odmienianie, wymawianie, składanie zdań etc,) to jak najbardziej mi by to nie przeszkadzało. Lepiej jakbym umiał od początku, niż później miał z czymś problemy! :) Ucieszyłbym się gdyby było coś za darmo, chociaż jakbym miał płacić co miesiąc jak za średnią hawajską to nie byłoby źle XD. Cokolwiek, czy to na desktopa, na androida! :D
lvl +20
#pytanie #programowanie #angielski #angielskizwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ef15a660db94d7506cddd56
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[==......................................] 4% (10zł/235zł)Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: Seriale OK, ale ja polecam oglądanie wszystkiego co Cię interesuje na youtube po angielsku tym bardziej, że większość jakościowego kontentu jest właśnie w tym języku. Nie ma sensu się uczyć samej teorii "czasowniki, odmienianie, wymawianie, składanie zdań etc" bo po prostu naturalnie się tego nauczysz jeśli nie będziesz za bardzo się skupiał na tym, że chcesz się tego nauczyć.
Googlowanie
@RamzesXIII: polecam livepd https://www.youtube.com/watch?v=KgpRDFiuwxI (chociaż to bardziej rozrywkowe)
Wciągające