Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego kobiety są takimi hipokrytami w poglądach na temat oceniania przeszłości sprzed wejścia w związek?

Ten same kobiety potrafią twierdzić, że facet nie ma prawa się dopytywać, a tym bardziej nie powinien mieć czelności oceniać niczego co kobieta robiła przed wejściem związek, choćby obciągnęła bezdomnemu w drodze na waszą pierwszą randkę jej przeszłość to temat tabu i basta. Jednocześnie te same kobiety uważają, że wystarczy jak facet kilkanaście lat temu raz w życiu był z ciekawości u divy to już dożywotnio jest skreślony, bo ta jedna wizyta z dalekiej przeszłości nigdy się nie przedawni niezależnie ile lat upłynie upokarza każdą kobietę, którą kiedykolwiek spotka na swojej drodze i taki facet nie zasługuje na możliwość założenia rodziny i powinien starości dożyć w samotności. Ewentualnie może założyć rodzinę z kimś innym, ale na pewno nie z nimi, bo one tego faktu nie zaakceptują.

A diva u której był? Jeśli aktualnie tego nie robi, jest wierna swojemu partnerowi to nie powinno go obchodzić co wcześniej robiła, bo gdy była wolna mogła robić co chciała. Ona nie musi nikomu zwierzać się z intymnych szczegółów sprzed wejścia w związek, bo żadnego normalnego faceta nie powinno to interesować.

Co one mają w głowach myśląc w ten sposób?

#pytanie #przemyslenia #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eefaa30b679bead157f63fe
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę

[==================================......] 86% (202zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

że wystarczy jak facet kilkanaście lat temu raz w życiu był z ciekawości u divy to już dożywotnio jest skreślony, bo ta jedna wizyta z dalekiej przeszłości nigdy się nie przedawni niezależnie ile lat upłynie upokarza każdą kobietę, którą kiedykolwiek spotka na swojej drodze i taki facet nie zasługuje na możliwość założenia rodziny i powinien starości dożyć w samotności.

@AnonimoweMirkoWyznania: Ale kto tak twierdzi? xD Kto niby dożywotnio skreśla? Trafiłeś
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania

ziomek, nie wiem, czy zauważyłeś, że jest bardzo, bardzo wiele przykładów braku symetrii w związkach z p0lkami. Po prostu zostały nauczone, że one są księżniczkami i dostęp do tzipki daje im prawo ustalania wszystkich zasad według własnego uznania, a facet ma się dostosować.

Nie przez przypadek p0lska jest jedynym krajem w Europie, który nie dąży do zrównania wieku emerytalnego. Po prostu p0lacy, to najwięksi spermiarze Europy i p0lki doskonale o
  • Odpowiedz
K: Nie musi sie zwierzać z relacji sprzed związku? Jeśli oczekuje żeby ktoś mi sie zwierzyl to ja też sie zwierzam, nieczego nie zatajam. I co w tym nienormalnego ze chce wiedzieć co on robił przede mną i z kim? Dla mnie to naturalne ze taka rozmowa musi sie odbyć i chce wiedzieć dlaczego jestem nienormalna przez to?

Zaakceptował: marcel_pijak
  • Odpowiedz