Aktywne Wpisy
AyDeeKay +7
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Sark +15
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.3% (157)
- Ko 29.3% (728)
- Kofederacja 42.6% (1059)
- Trzecia Droga 7.3% (181)
- Lewica 14.6% (363)
#samochody #motoryzacja
Ja mam passata CC r36 4x4 300 km z launch control itp, a mój ojciec sobie kupił mustanga GT z V8
I owszem, spadnie deszcz a Skoda w tym najlepszym pakiecie 4x4 wystartuje zupełnie lepiej, ale jeśli chodzi o wrażenia z jazdy , narowistosc, ryk silnika, 1.5 metra maski przed oczami, pozycję za kierownicą to chyba trzeba być jebnietym żeby to porównywać. Wsiadając
A co do Mustanga to nie jest to auto dla mnie, tak czuję, a to dlatego że raczej cenię sobie praktyczność i auto jest tylko narzędziem do przemieszczania się jak dla mnie
Clarkson pisał kiedyś, że Mustang to idealne auto dla kogoś kto chce dużo mocy ale niespecjalnie umie jeździć. W kożystnej cenie dostaje się te 400 KM i można d---------ć na prostej i mieć z tego fun. Większość kierowców nigdy nie spróbuje wykorzystać 100% możliwości ich samochodu więc ułamki sekund w zakrętach są im obojętne. Fajne auto ale nie do końca sportowe, bo na ciasnym torze Fiesta
Waloru rozrywkowego nie próbowałbym negować bo to kapitalne auto. I mocny Superb 4x4 też jest ok tylko w inny sposób. Ale żadne z nich nie jest typowo sportowe. A M2 z obrazka powyżej już jak najbardziej - kwestia masy i rozmiarów. Kiedy kupowałem moje e92 myślałem, że będę mógł pogonić je w zakrętach na turyngijskich dróżkach i jest fajnie, ale to auto jest za duże i za ciężkie do