Aktywne Wpisy

iforgotmypass_ +19
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Nuuul138282 +2
#hotelparadise całość story zodiak ary

https://nintendoeverything.com/bravely-default-ii-details-online-functionality-teased-another-demo-with-save-data-transfer-possible-more/
Super, że najpewniej dostaniemy nowe demo z opcją przeniesienia save do pełnej wersji.
#nintendoswitch #bravelydefault2
źródło: comment_1592740439DpYJzJo5du8xjxlQKL8jjT.jpg
Pobierz@epi: Widocznie nie byłem jedyny, któremu demo grindu nie przypadło do gustu : )
Oby tylko nie wróciło
Też miał dwa dema. Pierwsze żeby zebrać feedback i drugie już bardziej oddające to, co znajdziemy w finalnej grze. Nawet podobna ankieta tez była.
Na starcie jest info, że demo ma wysróbowany poziom trudności celowo i pełna wersja ma być łatwiejsza.
Co do grafiki się nie zgodzę. UE4 spisuje się świetnie, zarówno lokacje jak i postacie wyglądają pięknie. Ogólnie design jest jedną z większych zalet tej gry.