Aktywne Wpisy
Gabewu +294
Zgubiłem portfel.
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
switcher20 +62
Już o 9:00:00 zaczynamy ostatnie na tej wyprzedaży oferty czasowe, powodzenia Mirki :)
Lista ofert TUTAJ, sprawdziliśmy tym razem 2 razy wszystkie kody ;)
#alipaczka #aliexpress #promocje #cebuladeals
W ofertach jest drukarka 3D Photon S więc #druk3d,
Telefon i szczoteczki #xiaomi
Masażer mięśni dla #mirkokoksy
Odkurzacz #roborock #odkurzacz
Szczotki soniczne do twarzy InFace już od 1$, ciekawa propozycja dla #rozowepaski lub na prezent ;)
Pamiętajcie o pobraniu kuponów sprzedawcy i kuponów select (do znalezienia za darmo w wielu miejscach, głównie w apce). Dzięki temu uzyskacie najlepsze ceny. Kupony działają na każdą opcję i magazyn produktu, ale kwota obniżki jest stała więc droższe opcje będą miały odpowiednio wyższe ceny od podanych przy kodach.
Kod na blackview nadal dziala. Moze ktos chce, ja tego nie potrzebuje bo nie kuouje telefonow na mediateku.
na olx nawet nie mają zbytu
@AliPaczka: jaki konkretnie będzie?
@AliPaczka: jak nazywa kod, ALIPREMIA21?