Aktywne Wpisy
Pesa_elf +297
Zaczynam nitkę z najbardziej przecenianymi artystami w Polsce. Tego jegomościa traktowano jak papaja bo umiał dobrze klaskać z orkiestrą i wszędzie go zapraszali jak jakaś wyrocznię.
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
mirko_anonim +76
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Tak na serio
Dzisiaj chłop mój zauważył na brzegu pościeli plamę krwi ok. 5 cm średnicy. Powąchałam - pachnie żelazem, więc krew. Pościel była zmieniona wczoraj, a ślady krwi były też na pierzynie więc nie ma opcji że po prostu coś się nie doprało. Przejrzelismy siebie cali od stóp do głów - żadnych ran, otarć, krwi, krost, no czegokolwiek. A plama dość spora, więc to musiało być coś większego. Nie było żadnego soku, wina etc. Mamy też dwa koty, które żeśmy porządnie zbadali i nic. Ma ktoś jakiś pomysł co to mogłoby być? Plama była po mojej stronie łóżka, pod spodem, na końcu łóżka, czyli tam gdzie stopy.
Rozsyp ziarna maku na ksztalt krzyza w kazdym rogu pokoju i problem sie skonczy.