Aktywne Wpisy
johnmaverick +6
siema! mieszkam w samym centrum, woda podniosła się błyskawicznie o metr, zalewa już niektóre zejścia, podesty, schody, dostałem info w nocy od służb, że zalało most w marszowicach, jest zamkniety, woda sie przelewa, na treśnie pokazuje dopiero 450 cm, ale tutaj widac róznice, woda zapiernicza duzo szybciej i wyżej niz jeszcze kilka godzin temu
#wroclaw #powodz
#wroclaw #powodz
picasssss1 +239
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Witam wszystkich potrzebuje coś skonsultować, bo nie jestem pewien czy mój Janusz odwala ( tzn wiem że odwala ale czy to legalne).
Ale od początku.
Pracuje w sklepie odzieżowym na umowę o pracę. Złożyłem wypowiedzenie w związku z czym pracuje tam do końca lipca. I tutaj zaczyna się całą jazda. Jako że mam 88 godzin urlopu do wykorzystania, to w następnym miesiącu zostanie mi on narzucony, tutaj sytuacja jasna i bez spiny.
ALE
Chcą mi zrobić dni urlopowe po 12h na dzień zamiast normalnych 8 mimo że pracuje od maja po 7-8 godzin dziennie i z 11 dni urlopu robi się ledwo ponad 7... Jak dla mnie nie dość że to jest pluci mi w twarz po takim czasie jaki tam spędziłem to jeszcze chciałbym się spytać czy jest to zwyczajnie legalne.
To może niech Ci zrobią po 24h od razu