Wpis z mikrobloga

@Dawtona obudziłam się o 3 i ten obesraniec, szczoch łóżkowy, tak zwany Chip, robił kupsko kuwetowe ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wieczorem zauważyłam jak przygląda się się sikajacemu bratu, może to było efektem ( )
@prestidigitator86 Henry zasłania mi dojście do kabli, bo drugiego dnia pogryzły mi światłowód, kable od TV i inne. Oezu... A dwójka to ponoć ma się czym zająć.
@fromasz56 czeka mnie wizyta u weta i tak, także zapytam o to. W ciągu kilku godzin zrobiły giga postępy ʕʔ. Chip chciał nalać na poduszkę, ale zdążyłam przenieść go do kuwety, wyskoczył z niej, ale po chwili wrócił i nasiusiał do środka. Jego brat, Dale, zaobserwowałam, załatwia swoje sprawy już tylko w kuwecie. Chip dzisiaj rano przyglądał mu się jak sika i robi coopę, więc ustawił się
@Kaplanka: W tym wieku to normalne niestety, zwłaszcza, że madka nie miała możliwości ich nauczyć korzystania z kuwety. Dobrze, że masz od razu dwupak - mniejsze szanse, że w przyszłości będą miały problemy z agresją.
@Green81 mnie akurat to szczególnie nie drażni, bo wiem, że są młode i muszą się nauczyć, ale mąż zaraz reaguje agresją i się denerwuje, a to mnie zaraz stresuje ().