Aktywne Wpisy
Typowy przedstawiciel zwolennika Konfederacji. Bez wykształcenia, przejawiający toksyczne zachowania i wyzywanie wszystkich dookoła, mizoginista, alimenciarz, „wielki przedsiębiorca”, który wydaje wszystko na auta, a jak przyjdzie trudniejszy okres to prosi o pomoc wszystkich dookoła, homofob, którego głowa jest nieskalana refleksja. #famemma #neuropa #4konserwy #konfederacja
nobody_02 +1
Dlaczego przegrywy obwiniają się o wszystko, a głównym powodem tego przegrywu są oni sami... Według mnie to TY sam odpowiadasz za swoje życie i to ty jesteś wszytkiemu winny (prawie zawsze)
#przegryw
#przegryw
Może się nauczą, mają gdzieś około dwóch miesięcy i są prosto od dzikiej kotki, to ja jestem dopiero ich pierwszą stycznością z ludzkością.
@GARN nie zalaczylam foty xD
Wieczorem zauważyłam jak przygląda się się sikajacemu bratu, może to było efektem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@prestidigitator86 Henry zasłania mi dojście do kabli, bo drugiego dnia pogryzły mi światłowód, kable od TV i inne. Oezu... A dwójka to ponoć ma się czym zająć.
Podobno koty tak sygnalizują problem
Moja koleżanka ma dwa koty i mają dwie osobne kuwety dla siebie bo nie chciały robić do jednej