Aktywne Wpisy

panthererose +14
Będąc jeszcze w liceum moja polonistka powiedziała coś co zostało ze mną do dzisiaj i nadal się zastanawiam nad zasadnością jej słów.
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to

skipp +54

#przegryw
ale czy ty zacząłeś coś ku**wa robić żeby było lepiej czy tylko się użalałeś nad sobą?
mnie motywuje a mam depresję...
XD a czy życie kręci się tylko wokół dziewczyn?
ja tylko się zapytałem a ty już próbujesz obalić moje pytanie gównokomentarzem, wolałbym usłyszeć jego zdanie, chynba że jesteś jego adwokatem, jak tak to sory.
Pracujesz więc jest dobrze, paleto to tylko wypadel, wyleczysz się i będzie git. Więc czemu płaczesz?
fajny komentarz, taki nie za mądry. Ja tylko si3 zapytałem ale widzę że dla twojego mózgu to za dużo.(bez urazy)
Nadal możesz mieć przyjemne życie, życie to nie tylko Kobieta. Żyj dla siebie i tyle
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
XD celuj w swoją ligę, powiedz czego ty chcesz. Jeśli się postarasz to normalne, szczęśliwe życie jest w zasięgu twojej ręki. To że nie będziesz miał kobiety,nie oznacza że nie możesz mieć tego BOSKIEG SEKSU, możesz iśc na divy. Kolegów też możesz znależć tylko nie oczekuj że będą zajebiści, skoro ty zajebisty nie jesteś. W sklepie tak samo nie możesz kupić sera za 100zł jak masz tylko 5zł. Poprostu celuj w
pamiętaj możesz nic nie robić, ale czas cały czas idzie na przód. Czasu nie zatrzymasz...
@nobody_02: można też pajacować i udawać że jest postęp.
nie wiem, czy tak trudno zarobić 2000zł i się wyprowadzić np za granicę odłożyć sobie coś hajsu i wyemigrować do miasta w polsce. A kolegów możesz znaleźć,nie mówię że jest łatwo ale np. siłownia, hobby, praca, czy coś. Sam pomyśl, to coś wymyślisz chyba że chcesz wciąż bronić swojej oblężonej twierdzy
tak też można, nikt nie zabrania( ͡º ͜ʖ͡º)
a po za tym odłożyć 2000 gdy ma się najniższą krajową i całą mase leków do wykupienia to jest sporo pieniędzy, może dla ciebie to są jakieś drobne na ubrania czy inne rzeczy ale dla mnie to góra pieniędzy
Każdy ma swoją sytuacje, niektórzy mają gorzej niektórzy lepiej, rób vo chcesz to twoje życie...
ok, koliego
Ok mordo, każdy gra kartami jakie ma. Zdrowia tam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@nobody_02: Każde rozdanie takie samo. #!$%@?.
No wiesz co, to trochę bardziej skomplikowane niż się wydaje. zazwyczaj na #przegryw składają różne rzeczy, a nie tylko smutek bo brak tzipy. I trudno jest to ogarnąć ot tak, za pstryknieciem palca. Jak ktoś Ci powie, weź się w garść, inni mają gorzej. Dziwnym trafem ta magiczna formuła nie sprawia, że nabierzesz chęci do życia. Zresztą to tak jak uczyć male dziecko jazdy rowerem. Prędzej czy później się #!$%@?, bo
@nobody_02: no właśnie nie obwinią się, tylko wszystko dookoła
Komentarz usunięty przez autora
Pamiętajcie każdego możecie oszukać, ale nie siebie. Wy dobrze wiecie jaka jest prawda. I po prostu chcecie soę oszukiwać. Każdy żyje po swojemu...