Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +829
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym

Ateeeny +189
#anastazjazgrecji
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem

Bo na służbowym ESET mi się zesral i krzyczy ze hakujo a ciekawa jestem kto to
Żadne z moich bo już sprawdzałam XD
#it #komputery
A znam tylko IP hakującego, arp pokazuje mi to IP i adres fizyczny ale nie widzę go w adminie routera
Podobnie nie widzę np. swojego prywatnego komputera. Aczkolwiek może „hakier” się rozłączył już
Nadal widzę go po wpisaniu arp -a w CMD. A jak biorę adres fizyczny i robię lookup żeby zobaczyć chociaż co to za firma/urządzenie to mówi ze brak rezultatów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie o to chodzi ze CMD odpalilam od razu jak było powiadomienie, zanim dotarłam do admina routera to już nie było. A tam pokazuje co włączone tylko.
Jezu ściąganie tego nmapa i instalacja to jakieś 20 lat wstecz
1 IP Address (0 hostsup) scanned in 3.19 seconds
Tyle XD