Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam, na wykopie tyle sie mówi, że kobieta ma tak łatwo na rynku matrymonialnym, że na jedną kobietę to z 10 mężczyzn poluje na raz nawet jak z wyglądu jest zdecydowanie poniżej średniej. W moim prypadku ostatni mężczyzna wykazał zainteresowanie pół roku temu, nigdy nikt mnie nie podrywał w autobusie, kawiarni czy na przystanku. Czy to juz kobiecy przegryw czy coś robię nie tak? XD #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W moim prypadku ostatni mężczyzna wykazał zainteresowanie pół roku temu

@Stacys_mom: a w moim przypadku żadna różowa nigdy nie wykazała zainteresowania
  • Odpowiedz
@VeleiN: Też celna uwaga, ale myślę, że bardziej nagonka jest jeżeli tak nagle ktoś do Ciebie obcy podbiega w ciemnym zaułku i chce numer telefonu, a od na zaczęcie od zwykłej rozmowy chyba nikt nie narzeka
  • Odpowiedz
@Stacys_mom: ja mam kolegów tylko z pracy, prawie wszyscy już po ślubach z rodziną, dziećmi.

Dwóch mam takich mniej więcej w moim wieku, jeden to taki alvaro-ruchacz tinderowy i on cały czas coś tam pisze na tinderze a drugi to też ma duże powodzenie ale nie dziwię się bo obydwaj są bardzo wysocy, około 190cm.
  • Odpowiedz
@Stacys_mom: jeśli chodzi o taką zwykłą rozmowę, to nie wiem, czy każda zwykła rozmowa to podryw, bo jak tak, to podrywałem ostatnio nie tylko dwie sklepikarki, ale też 80 letnią sąsiadkę (tej nawet zaniosłem zakupy, czy to już poważny związek?), ale też z dwóch chłopaków w moim wieku :)
  • Odpowiedz