Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#debata #polityka
nawet jakiś komentator w TVPiS przed chwilą stwierdził, że pytania były wymierzone w Rafała, więc nikt tu Ameryki nie odkrył i Bosak zmarnował parę sekund na ten zbędny wykładzik.
Mam takie same odczucie. W internecie to wojna umysłów wizji Polski wspierana przez boty a w realu to można co najwyżej usłyszeć: ja się polityką nie interesuje, wszyscy po jednych
@elim: Prawdę mówiąc, to żeby nie jego zamordystyczne poglądy katolibanu to wiele osób by zmieniło decyzję np. z Trzaskowskiego, który wczoraj słabo wypadł.