Aktywne Wpisy

WielkiNos +75
Menel94 +2
Ile waszym zdaniem powinna realnie kosztować całościowo usługa (robocizna plus materiały zapewniał warsztat):
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p

[[EU] Xiaomi Smartmi DC Pedestal Fan 2](https://bit.ly/2N7ruTq) - Aliexpress
Cena: 99.99$ (396.05 zł) + wysyłka
Kupon: get10
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag, jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
---------------
Kanał na Telegramie <--- dołącz jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia na bieżąco.
Grupa na Facebooku <--- dołącz jeśli chcesz widzieć jeszcze więcej promocji.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi10 pro"
#chinskacebulaxiaomi