Wpis z mikrobloga

Nie trzeba być homo żeby popierać prawa człowieka, ładnie was wytresowali

Czyli można być działaczem LGBT nie będąc homo. Dzięki za potwierdzenie. Pytanie teraz więc takie - dlaczego wtedy utożsamiasz LGBT z homoseksualizmem skoro działaczem mogą być osoby hetero?

Ideologia, ludzie popierający komunizm to komuniści, wystarczyłby słownik języka polskiego nie musiałeś mnie wolac.....

Ideologia, ludzie popierający komunizm to komuniści, wystarczyłby słownik języka polskiego nie musiałeś mnie wolac....

Czyli jedno wiemy. To może być przyczynek do dalszej dyskusji.
  • Odpowiedz
lgbt walczy o równe prawa a te równe prawa to przywileje dla nich by mogli się grzmocić w czworokątach a polak katolik ma im to sponsorować jebiąc na roli albo budowlance 24/7.
  • Odpowiedz
Czyli można być działaczem LGBT nie będąc homo. Dzięki za potwierdzenie. Pytanie teraz więc takie - dlaczego wtedy utożsamiasz LGBT z homoseksualizmem skoro działaczem mogą być osoby hetero?

@ediz4: ale jakim działaczem? jak można być czyimś działaczem? xD

JPRDL. Ideologia może być szkodliwa ale ludzie ją wprowadzający już nie. Nazizm był zły ale naziści już być nie mogą. JPRDL co tu się
Deska_o0 - > Czyli można być działaczem LGBT nie będąc homo. Dzięki za potwierdzenie....

źródło: comment_15923001285DBJ292YNqh3rt8JptubPi.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@impulse_101: @impulse_101: lgbt - ideologia ludzi uposledzonych, ktorzy nawet w WHO musieli pare razy powtarzac glosowanie, zeby wyszlo glosowanie na ich korzysc i dalej nie byli uznawanni za osoby chore psychicznie xD smieszkuj dalej, na takim portalu z parotysiecznym odbiorem zarobisz pare plusow, na ulicy normalni ludzie cie wysmieja xD
  • Odpowiedz
@Neater: A gdzie są osoby w LGBT które mają inne poglądy od ogólnie przyjętych ? Np gdzie jest część LGBT która nie popiera Black Lives Metter, jest wielu czarnych którzy otwarcie ten ruch potępiają to ja się pytam gdzie są tacy ludzie w LGBT ?

Tam gdzie większość ludzi podczas jakichkolwiek dyskusji ideowych - w domu, zajmując się swoimi sprawami i uważając że dyskusja po obu stronach jest prowadzona przez
  • Odpowiedz
ale jakim działaczem jak można być czyimś działaczem? xD

@Deska_o0: W sensie że te wszystkie organizacje zrzeszone w ILGA to nie mają działaczy? To kim są ludzie organizujący tęczowe marsze? osobami które przechodziły przypadkiem w ratuszu i potknęły się o wniosek rejestracji zgromadzenia?
https://www.tvp.info/44785356/film-inwazja-metody-pracy-dzialaczy-lgbt-w-ukrytej-kamerze
To tutaj to majaki z niedożywenia. Wcale nie ma wolontariuszy, pieniędzy na wyjazdu autokarem na
  • Odpowiedz
Wystarczy obejrzeć jakąś archiwalną pytę - spora część maszerujących często nie wiem po co idzie.

@ediz4: pyta jako źródło informacji, serio? Takie same kompilacje możesz zrobić z Marszu Niepodległości czy jakiegokolwiek innego zbiorowiska ludzi.

W Polskim prawie każdy jest traktowany tak samo. Postulaty mniej czy bardziej absurdalne oczywiście może mieć każdy ale po co zatem udawać że to nie zorganizowany ruch oparty o konkretne poglądy i
  • Odpowiedz
@impulse_101: ha tfu na ludzi którzy tak traktują innych ludzi. te wybory to plebiscyt, już nie tylko na to czy dać pisowcom pełną władzę, ale to też plebiscyt jaką Polskę chcemy mieć - nowoczesną, tolerancyjną, empatyczną czy zaściankową, arogancką, egoistyczną, nadętą, bez zdolności do współodczuwania
  • Odpowiedz
@Deska_o0: . To jest dokładnie ten sam schemat co Black Lives Matters. Jakaś banda kretynów i co ciekawe nawet nie wszyscy są czarni stworzyła rasistowską organizację i każda ich krytyka jest nazywana rasizmem pomimo tego że sporo czarnych ich nie popiera.
  • Odpowiedz
Więc LGBT wcale nie oznacza homoseksualistów. Gej to gej a lesbijka to lesbijka a nie elgiebetek bo ktoś sobie skrót stworzył

@ediz4: po co ja próbuję dyskutować z kimś kto uważa się za mądrzejszegi niż słownik, czy on po prostu też jest lewacki?
https://sjp.pl/LGBT

sensie że te wszystkie organizacje zrzeszone w ILGA to nie
  • Odpowiedz
@Cinkito:

pyta jako źródło informacji, serio? Takie same kompilacje możesz zrobić z Marszu Niepodległości czy jakiegokolwiek innego zbiorowiska ludzi.....

A gdzieś stwierdziłem że nie? Tak - sporo osób na spędach jest po prostu omamiona filmikiem z neta albo sama nie wie po co idzie bo np. jest kolorowo i wszyscy się uśmiechają.

osoby LGBT to jakieś 2-5% w społeczeństwie (różne źródła podają różne wartości), ale to nadal w skali kraju są miliony osób, które nie mają równych praw, nie mogą wziąć ślubu cywilnego, nie mogą wspólnie rozliczać
  • Odpowiedz