Aktywne Wpisy
marcpol +147
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Janusz_Rekina +21
Też macie lekkie poddenerwowanie, że w ostatnie dni miesiąca dostaniecie zaproszenie na rozmowę z hr w wiadomych celach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programista15k
#programista15k
#szkola #cosinus #prawo #podatki
Pitu nie płacisz do 26roku
ZUSu nie płacisz jak masz status studenta/ucznia (do 25 lub 26 roku działa)- legitymację musisz mieć ważną bo ją się okazuje do ZUS
@DzieckoDzikiegoLasu: wiem, pogodziłem się z tym że to dopiero od września
@shooter85: muszę to gdzieś zgłaszać, że zostałem uczniem? czy tylko u pracodawcy daję znać że jestem uczniem i idąc do lekarza nie mam problemu?
Dzięki za odpowiedzi :)
Teraz jest dobry czas, bo zajęcia są online więc wystarczy że odbierzesz materiał z ich platformy i masz zaliczoną obecność. Wymagane jest 50%