Wpis z mikrobloga

Zagraniczne media chwalą polskie miejscowości turystyczne:

p0lak janusz-husarz myśli: wspaniałe polskie zabytki! Kultura! Tęsknota za tradycyjnymi wartościami! Poland STRONK!

Rzeczywistość: Angol/Hiszpan może się #!$%@?ć za grosze i wyruchać p0lki, którym na wypowiadane przepitym głosem "hello, how are you?" aż cieknie po chodniku...

#przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #p0lka
throwaway2137 - Zagraniczne media chwalą polskie miejscowości turystyczne:

p0lak j...

źródło: comment_1592209630UoIvpG96RXUV8VIHPhxM0Q.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
@throwaway2137: P0lki plują na januszy ,że mają jakieś kompleks ale jak same usłyszą ,że ktoś jest z zagranicy to #!$%@? rozm i godność im odbiera, z roszczeniowych księżniczek ,, zabaw mnie śmieciu polaczku" zamieniają się w spermiarzy ,,och Aechandro postawić ci drinka, umyć ci buty moimi włosami"
  • Odpowiedz
@AbZu_Raymond: bo tu chodzi o marzenie jakie ci im sprzedają, widzi araba już myśli o pałacach i baśniach tysiąca i jednej nocy, Murzyn i już widzi wielką pałę i przygody z nieposkromionym czarnym ludem, a jak widzi polaka to widzi swojego starego w obsranych gaciach
  • Odpowiedz
@throwaway2137: @Dykto: śmiejecie się ale sam byłem świadkiem takiej właśnie sytuacji:

Stałem w kolejce do klubu nocnego, podeszło dwóch hindusow/paki z wymiany na uniwersytecie i zagadali do mnie po angielsku pytając o klub i kolejkę. w tym samym momencie stojąca przede mną w kolejce blondyna, takie solidne 9/10 odwróciła się i zaczęła nawijać do tych kolesi.

Oni spojrzeli po sobie w szoku, bo to nie byli stereotypowi synowie
  • Odpowiedz
@throwaway2137: Taka prawda. Moja znajoma raz się burzyła że "dlaczego ci Angole w Krakowie są tacy chamscy i w ogóle się przywalają do każdej dziewczyny jakby już się znali". Jak jej powiedziałem że na Zachodzie faceci widzą Polskię jako taką chłodniejszą Tajlandię z tańszym alko i dziewczynami za darmo to się prawie na mnie obraziła. xD
  • Odpowiedz