Aktywne Wpisy
mickpl +537
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
PanNieznanypl +134
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
#nieruchomosci
A tak BTW gdzieś czytałem, że producenci leków w USA wydają kilka razy więcej na reklamy i lobbing niż na badania.
@Aqua_Tofana: to chyba chodzilo o polfe skupionej an wymyslaniu chorob typu niespokojne nogi
Taka insulina to wierzchołek góry lodowej. Kreacja rynków finansowych czy spekulacja mieszkaniówką to jest dopiero temat.
Albo wizyty zdalne, recepty online, odbiór Glovo i wysyłka InPostem do Cikago
@Aqua_Tofana: aż przykro myśleć ile dobrego dla chorych mogłyby te chuje zrobić gdyby ich przydusić w tak potężnym państwie jak USA (╥﹏╥)
@ovsky: jak zwykle wolny ryneczek stwarza problemy nie istniejące w żadnym innym systemie, po prostu jedź na drugi koniec świata kupić leki bro!
A co do wydatkow medycznych to, jak dobrze pamietam, to oni w usa na obamacare i inne medicaidy wydaje wiecej niz cala europa, ale za to maja do dyspozycji miliardy dlugow za leczenie.
Jak widze czasami
@zalogowany_user: Zajebiście. Ja posiadam autocasco ale chroni mnie tylko od gradobicia. Rozumiesz aluzję? Jak chcesz objąć wszystko, to musisz płacić bajońskie samy. Jak bierzesz takie na jakie Cię stać, to módl się żeby Cię jakiś kleszcz nie ugryzł, bo tego ubezpieczenie nie obejmie. Podczas covida ludziom wypowiadali umowy, bo ich ubezpieczenie nie obejmowało pandemii. Dla nas komedia, dla nich dramat. Państwo bardziej