Aktywne Wpisy

Muszę odkręcić wąż doprowadzający wodę do pralki, jest do tego jakiś specjalny klucz, bo metalowym francuzem to chyba połamię ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file476915924799969493
Pobierz
simsakPL +42
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-07 131848
Pobierz

2. Wrzuć pliki na serwer w home.pl
3. Zobacz, że nie działa...
4. Wejdź w #phpmyadmin z poleceniem SHOW GRANTS, aby się dowiedzieć, że niestety home.pl nie daje uprawnień do tworzenia wyzwalaczy, mimo że chwalą się MySQL w wersji 5.x
5. Napisz do supportu z pytaniem, które w ramach pomocy premium powinno być zrealizowane w trybie pilnym
6. Czekaj 3 godziny na odpowiedź:
7. Odpisz, że mogli zaproponować k---a klaster, co by obsługiwać podstawowe funkcje bazy danych
8. Szukaj innego hostingu
9. ......................
10. PROFIT
Pytanie #mirki - dobry i niedrogi #vps?, byle nie w home.pl #serwery #hosting #webdev
Polecam hetznera tanie VPSy i porządna obsługa.
Zresztą home.pl przez wiele lat kroiło funkcjonalność jak się tylko da, siedziałem u nich 9 lat, starczy :]