Aktywne Wpisy
PolishPsycho +27
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +49
Eh, znowu normictwo wypełzło na ulicę
Dynamiczne imprezki w klubach, drineczki nad wisłą. Ale ja na to nie pozwolę.
Ludzie, jeszcze się #koronawirus nie skończył. Prywaciarze od klubów otworzyli je jako "bary", ale oczywiście wszystko po staremu - ludzie tańczą, nie trzymają dystansu, wpuszczają za dużo osób na m2
Jako prawdziwy #przegryw wykopek autentycznie rozważam poinformowanie policji o każdej imprezie w takim "barze" w #warszawa
Jak wszyscy po równo siedzieli w domu było lepiej...
#normictwo ##!$%@? #stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ee570bc2d35834c6b87ed7a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
[======================..................] 54% (127zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: według następcy Jezusa profesora Szumowskiego poradziliśmy sobie z wirusem więc nie ma żadnych ograniczeń
Że tobie jest zajebiście, w domu, samemu, walącemu konia, bez dziewczyn, znajomych imprez itp, to chociaż nie zabraniaj tego innym
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: i nie skończy się nigdy. Przestań srać ogniem, zacznij żyć.