Aktywne Wpisy
rudyba +58
Opiszę Wam dzisiaj najgłupszą rzecz jaką zrobiłam w górach, albo i w ogóle w życiu, czyli wczorajsze zejście ze Świnicy. w sumie to się cieszę, że nie pisze tego ze szpitala (-‸ლ)
Wybrałyśmy się z koleżanka na Świnice, wycieczka niezbyt trudna, więc towarzyszka mówi:
- rudyba, biorę dupoloty, zjedziemy sobie w drodze powrotnej.
Pomyślałam, czemu nie, na Świnicy nigdy wcześniej nie byłam, nie wiedziałam skąd będzie zjeżdżać. Kiedy
Wybrałyśmy się z koleżanka na Świnice, wycieczka niezbyt trudna, więc towarzyszka mówi:
- rudyba, biorę dupoloty, zjedziemy sobie w drodze powrotnej.
Pomyślałam, czemu nie, na Świnicy nigdy wcześniej nie byłam, nie wiedziałam skąd będzie zjeżdżać. Kiedy
shudini +435
Nudziło mi się wczoraj to wziąłem się za odświeżenie drzwi w piwniczce i jestem bardzo zadowolony z efektu, kilka godzin dłubania a wyszlo nawet spoko jak na amatora (ʘ‿ʘ)
#chwalesie
#chwalesie
@marek321: Ja i różowa tylko, koszt taki jak rok temu tylko z terminami problem
@HHHHHH:
@hced_z_ramu:
Sorry że tak wypytuje, ale w tym roku może pierwszy raz na mazury pojedziemy, to kompletnie nieznany mi rejon.
Wypływamy z Węgorzewa i na południe
A na tydzień to jest metoda że połowe dni w jedną strone a połowę dni powrót
Ta z yamahą 25 koni jest tańsza i pływa tak samo, te z mercury 30 są nowe i troche droższe.
Trzeba rezerwować mocno do przodu im bardziej sezon tym drożej, najtaniej jest teraz i wrzesień.
Jak nie masz żadnego doświadczenia ani patentu to inne czarterownie marudzą i nie chcą dawać łódek - dopiero oni nam na pierwszy raz dali.
Jak nie umiesz to gość Ci pokaże
Na kanale dużo więcej.
Jak coś pominąłem to pytaj
@bewuce: Jak wyżej