Aktywne Wpisy
raul7788 +300
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
ofc sam go ulepie i zamówie, nie że jakis premade gotowiec
zeby cs:go szedł w 144FPS full hd, jakieś battlefieldy i najnowsze cody też w miare porządnie (tak ze stówe), a jakieś nowe turbogierki ultra śmigały w ~60+?
a może jest jakiś tag w stylu pustułkowych laptopów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #gry #informatyka #kiciochpyta #gaming
@gangstaindesign2: mniej. aktualnie 1660 super wystarcza do fullhd ultra w nowych grach, chyba, że chcesz większą rozdzielczość albo ray tracing.
coś tego typu za 3500 'wystarcza', oczywiście są tu pewne braki (ssd, chłodzenie, obudowa, ram, zasilacz = z +300-500zł aby je nadrobić)
jak ma być sporo lepiej to grafikę zmienić na 2070 super
Albo Powercolor RX 5700 XT Red Dragon za 1700 zł, też niezły w jego cenie.
RAM też często taniej kupi, albo procesor.
RX 5700 XT wydajnościowo ląduje miedzy RTX 2070 a RTX 2070 Super. Niestety nie ma tyle ficzerów co nVidia, np. jest gorsze do montażu wideo, i gorsze do