Wpis z mikrobloga

Tak to ja ruchałem Anie na firmowej integracji w Berlinie od razu wpadła mi w oko była cała moja rimming lizanie odbytu i stóp nie było problemem dla tej dziewczyny to prawdziwa kocica. Robiliśmy 69 było super i posuwalem ja na pieska kończąc w niej.... Oddawałem na nią mocz wiesz hehe trochę eksperymentowaliśmy :D

Ale o co chodzi? A to ty jesteś facetem ani? Bierzecie ślub ? Będziecie mieli dziecko? Aa to super, że postanowiła się w końcu ustatkować jesteś dla niej dobrym mężczyzna.. to naprawdę wartościową kobieta..
A teraz muszę już lecieć wszystkiego dobrego muszę odebrać swojego Mercedesa AMG #przegryw #p0lka
BedzieMagik - Tak to ja ruchałem Anie na firmowej integracji w Berlinie od razu wpadł...

źródło: comment_1591783415lZFVXsjH7XBqtWNxbms4he.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BedzieMagik: Jak chodziłem do gimnazjun to w klasie miałem taką typową konserwatywką co nie chce mieć chłopaka bo hihihi jest na to zawcześnie i co jej rodzice powiedzą j--------a każdego roku miała 6 z religii chodziła na jakieś oazy czy inne gówna dla katoli , Za to już w liceum w 1 klasie każdy z szkoły ją bolcował w każdy otwór i spuszczał się w każdy otwór ( ͡°
  • Odpowiedz