Za 5lat Trzaskowski będzie przed wyborami najbardziej znienawidzonym politykiem na wykopie. Będą oświadczenia i nawoływania do głosowania na kogokolwiek tylko nie jego. Wtedy wejdzie on cały na biało, kandydat pisu, i tak życie tutaj kołem się toczy. Róbcie screeny #polityka #bekazpodludzi
Ciężko mi sobie to wyobrazić. Trochę inny typ światopoglądowo na tle wszystkich Prezydentów do tej pory. No i przynajmniej będzie przestrzegał Konstytucji. @MatiLogistyk:
@SkrajnieZdegustowany: Inny, świeższy ale ma rowniez swoje rzeczy za ktore moze byc znienawidzony, np - wspieranie nielegalnej imigracji z Afryki - dotowanie ultra-lewicowych tworow
Ps. Jestem raczej centro-lewicowcem, ale uwazam, ze „bez przesady” ;)
takiego gwałcenia rigczi, prawa, konstytucji, praw człowieka i wkładów do długopisów nie było od Magdalenki, więc ciężko będzie przebić to co przez ostatnie 5 lat zaserwował mam Adi
@Iskaryota: Mówili wszyscy z każdym przeskokiem pomiędzy PiSem i PO (albo ich odpowiednikami) od 30 lat. XD Wy k---a naprawdę nie zasługujecie na normalny kraj.
Za 5lat Trzaskowski będzie przed wyborami najbardziej znienawidzonym politykiem na wykopie. Będą oświadczenia i nawoływania do głosowania na kogokolwiek tylko nie jego. Wtedy wejdzie on cały na biało, kandydat pisu, i tak życie tutaj kołem się toczy. Róbcie screeny
@MatiLogistyk: za 5 lat Trzaskowski będzie świętował drugą kadencję. Róbcie screeny.
takiego gwałcenia rigczi, prawa, konstytucji, praw człowieka i wkładów do długopisów nie było od Magdalenki, więc ciężko będzie przebić to co przez ostatnie 5 lat zaserwował mam Adi
@Iskaryota: właśnie na takim podejściu Adi wypłynął: na niechęci do poprzedniej ekipy, jej bucie i cynizmie
@Iskaryota: ACTA - 2 miliony protestujących na ulicach, podpisane przez rząd, ratyfikowane przez prezydenta. Maciek Dobrowolski przetrzymywany w areszcie tymczasowym przez 40 miesięcy na podstawie zeznań jednego świadka. Mniej zawetowanych ustaw niż u Adriana. Referendum za 100 mln zł zorganizowane podczas kampanii...
Tak w ogóle przypominam, że tak uwielbiana przez niektórych Platforma jeszcze rok temu za sprawą swoich europosłów popierających tzw. ACTA 2 była tu znienawidzona.
Za 5lat Trzaskowski będzie przed wyborami najbardziej znienawidzonym politykiem na wykopie
@MatiLogistyk: Małe szanse, musiałby się zmienić w bezwolny długopis partii. Gdyby PiS nie rządził w ten sposób w który to robi, to Duda nie miałby okazji się tak skompromitować.
#polityka #bekazpodludzi
@SkrajnieZdegustowany: Inny, świeższy ale ma rowniez swoje rzeczy za ktore moze byc znienawidzony, np
- wspieranie nielegalnej imigracji z Afryki
- dotowanie ultra-lewicowych tworow
Ps. Jestem raczej centro-lewicowcem, ale uwazam, ze „bez przesady” ;)
@Iskaryota: Mówili wszyscy z każdym przeskokiem pomiędzy PiSem i PO (albo ich odpowiednikami) od 30 lat. XD Wy k---a naprawdę nie zasługujecie na normalny kraj.
Wpis pokroju Twojego. 4 plusy xD
https://www.wykop.pl/wpis/49861459/ja-juz-czekam-na-te-wybory-z-niecierpliwoscia---tr/
Komentarze. W najlepszym wypadku remis (✌
@MatiLogistyk: za 5 lat Trzaskowski będzie świętował drugą kadencję. Róbcie screeny.
@Iskaryota: właśnie na takim podejściu Adi wypłynął: na niechęci do poprzedniej ekipy, jej bucie i cynizmie
Tak w ogóle przypominam, że tak uwielbiana przez niektórych Platforma jeszcze rok temu za sprawą swoich europosłów popierających tzw. ACTA 2 była tu znienawidzona.
PS dla fanatyków -
Chętnie się z ciebie posmiejemy w 2025
@MatiLogistyk: Małe szanse, musiałby się zmienić w bezwolny długopis partii.
Gdyby PiS nie rządził w ten sposób w który to robi, to Duda nie miałby okazji się tak skompromitować.