Wpis z mikrobloga

@venividi @Shatter Masz taką statystykę dla imigrantów czy dobierasz sobie statystyki pod tezę?

Xddddds I na 100 000 migrantów w UK Polacy wypadają całkiem nieźle w UK xdxdx ;) Więc sorry ale venividi robisz fikołki ;)

I co z 40% bezdomnych w Berlinie?
  • Odpowiedz
@MadokaDobraWaifu sama akysz.

Polacy w UK popełniają więcej przestępstw per capita niż rdzenni Brytyjczycy ;) różnica to około kilka osób na 100 000 ale zawsze Więc jak rozumiem sama policzyłas to co proponowałem i tezy nie da się obronić przykładem jakiejś Polonii xddd i w ilu krajach nadreprezentacja Polaków w wiezieniaxh jest taka jak czarnych w przypadku USA xdxd

Od początku proponowałem Ci liczenie per capita dla całych krajów więc gdzie
  • Odpowiedz
Masz taką statystykę dla imigrantów czy dobierasz sobie statystyki pod tezę?

@KakaowyTaboret: XD Prawak który pałuje Wiplera od ponad tygodnia do statystyk przestępczości w stanach mowi mi coś o dobieraniu danych pod tezę? Śmieszny jesteś.

I na 100 000 migrantów w UK Polacy wypadają całkiem nieźle w UK xdxdx ;) Więc sorry ale venividi robisz fikołki
  • Odpowiedz
O k---a Ty naprawdę nie możesz się powstrzymać xDDD

Jak to jest, że prawica tak bardzo nie umie w jakiekolwiek przedmioty ścisłe? xd

@MadokaDobraWaifu:

Sama nie umiesz ;) 13% populacji popełnia około 50% przestępstw, a Polacy w UK popełniają przestępstwa niewiele częściej niż
  • Odpowiedz
Są praktycznie na tym samym poziomie co rdzenni brytyjczycy xDDDDD

@KakaowyTaboret: Praktycznie nie oznacza że na takim samym.

Pamiętaj ze to że napiszesz że jesteś lewakiem nie oznacza że argument z jakim musisz sie uporać przestaje miec moc. Stosujesz prawacka logikę dobierania sobie statystyki pod tezę bez próby zastanowienia sie czemu tak jest, dlatego nazywam Cię prawakiem, prawaczku ( ͡°
  • Odpowiedz
Praktycznie nie oznacza że na takim samym.

Pamiętaj ze to że napiszesz że jesteś lewakiem nie oznacza że argument z jakim musisz sie uporać przestaje miec moc. Stosujesz prawacka logikę dobierania sobie statystyki pod tezę bez próby zastanowienia sie czemu tak jest, dlatego nazywam Cię prawakiem, prawaczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@venividi:

Popieram politykę socjalną darmowe szkolnictwo, sluzbe zdrowia, bralem udzial w akcjach dla tolerancji, jestem homoseksualistą, byłem w lewicowych
  • Odpowiedz
en ziombel swego czasu próbował udowadniać realizm biologiczny i rasowy, on nawet nie stał koło lewaka

@MadokaDobraWaifu:

Raczej rozmawialiśmy o korelacji testosteronu z ryzykownymi zachowaniami i 7 z 10 badań z google scholar na ten temat opublikowanych po roku 2018 potwierdzały moją tezę
  • Odpowiedz