Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +260
John McAfee
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
BozenaMal +84
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#neuropa #bekazprawakow
Xddddds I na 100 000 migrantów w UK Polacy wypadają całkiem nieźle w UK xdxdx ;) Więc sorry ale venividi robisz fikołki ;)
I co z 40% bezdomnych w Berlinie?
Polacy w UK popełniają więcej przestępstw per capita niż rdzenni Brytyjczycy ;) różnica to około kilka osób na 100 000 ale zawsze Więc jak rozumiem sama policzyłas to co proponowałem i tezy nie da się obronić przykładem jakiejś Polonii xddd i w ilu krajach nadreprezentacja Polaków w wiezieniaxh jest taka jak czarnych w przypadku USA xdxd
Od początku proponowałem Ci liczenie per capita dla całych krajów więc gdzie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@MadokaDobraWaifu:
Daj jakiś dowód. I 3% Berlina, a ja sam mówiłem, że na przykładzie krajów- równie dobrze mógłbym wybrać najgorszy przykład z USA i na nim oprzeć swoją tezę, bo czemu
@KakaowyTaboret: XD Prawak który pałuje Wiplera od ponad tygodnia do statystyk przestępczości w stanach mowi mi coś o dobieraniu danych pod tezę? Śmieszny jesteś.
@KakaowyTaboret: O k---a Ty naprawdę nie możesz się powstrzymać xDDD
Jak to jest, że prawica tak bardzo nie umie w jakiekolwiek przedmioty ścisłe? xd
@venividi:
Opierasz się na stereotypach. JEstem
@MadokaDobraWaifu:
Sama nie umiesz ;) 13% populacji popełnia około 50% przestępstw, a Polacy w UK popełniają przestępstwa niewiele częściej niż
@KakaowyTaboret: Ta, a ja kapitalistką xddddd
@KakaowyTaboret: Praktycznie nie oznacza że na takim samym.
Pamiętaj ze to że napiszesz że jesteś lewakiem nie oznacza że argument z jakim musisz sie uporać przestaje miec moc. Stosujesz prawacka logikę dobierania sobie statystyki pod tezę bez próby zastanowienia sie czemu tak jest, dlatego nazywam Cię prawakiem, prawaczku ( ͡°
@venividi: Ten ziombel swego czasu próbował udowadniać realizm biologiczny i rasowy, on nawet nie stał koło lewaka
@venividi:
Popieram politykę socjalną darmowe szkolnictwo, sluzbe zdrowia, bralem udzial w akcjach dla tolerancji, jestem homoseksualistą, byłem w lewicowych
@MadokaDobraWaifu:
Raczej rozmawialiśmy o korelacji testosteronu z ryzykownymi zachowaniami i 7 z 10 badań z google scholar na ten temat opublikowanych po roku 2018 potwierdzały moją tezę
odpowiedz ulubiony zgłoś
Ty znowu o tym? Już Cię raz tyrałam tym a Ty się nic nie nauczyłeś