Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć mam takie pytanko dla ludzi z branży czy na hydraulice się dobrze zarabia wiecie instalacje i te sprawy ?

#praca #pracbaza #hydraulika #zarobki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5edf5a1f728c34cfab07e891
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt

[=======.................................] 18% (42zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
  • 15
@AnonimoweMirkoWyznania: ja jestem takim fachmanem. Od wymiany baterii przez lokalizacje i usunięcie wycieku aż po całe instalacje. Pracując po 4-6 godzin dziennie w dużym mieście wychodzi 12-14k średnio. Wiadomo ze są strzały i będzie więcej ale średnio to coś koło właśnie 13.
@Rajchuxx: jeżdżę małym kombi Volvo i się mieszczę, do wykończeń to bus plus narzędzi fura, plus jesteś na robocie kilka dni, tygodni. Do tego to ostatnie prace wiec klient mniej chętnie wydaje pieniądze:) a nauka polegała na zatrudnieniu kolegi fachowca i uczeniu się od niego. Może po pół roku już byłem gotowy.
@Rajchuxx: udrożnien nie robię, białych montaży jakichś toalet czy umywalek tez. Raczej wycieki, naprawa instalacji. Jeśli chodzi o całe instalacje to pracowałem w biurze 7 lat i teorie mam wlasnie z tej firmy. Praktyka to moment, ale fakt, jak chcesz spinać kotłownie, to pół roku nie wystarczy.
@skorpion666: no właśnie tak mi coś nie pasowało ponieważ napisałeś że pracujesz 4-6 godzin dziennie a taka instalację w domku się troszkę wykonuje ;)

Druga kwestia kwota którą podałeś to jest kwota netto po odjęciu wszystkich kosztów ? Czy kwota brutto
@AnonimoweMirkoWyznania: Zarobki zależą od miasta, umiejętności i Januszexu w którym się pracuje. Jak jesteś samodzielny i ogarniesz sobie rynku na tyle żeby codziennie mieć co robić to idzie bardzo dobrą kasę zarobić. Jak jesteś samodzielny w jakiejś firmie to przeciętnie (kwot nie podam bo duże rozbieżności mierzy miastami są)