Aktywne Wpisy
phaxi +98
w koncu n0rmictwo przestalo oblegac papaja wiec dopiero teraz tam poszedlem na test :)
wrap (z sosem ostrym) - lepszy niz z maka bo kurczak lepszy, reszta skladnikow tez dobra
kurczaki - soczystsze niz w kfc ale smak gorszy bo nie przyprawione mocno jak w kfc
bulka - ogromny kawal kurczaka i soczysty, sos dobry, bulka troche sucha, dobre ogurki i pomidory
frytki - #!$%@? 10/10 lepsze od maka for real (nie
wrap (z sosem ostrym) - lepszy niz z maka bo kurczak lepszy, reszta skladnikow tez dobra
kurczaki - soczystsze niz w kfc ale smak gorszy bo nie przyprawione mocno jak w kfc
bulka - ogromny kawal kurczaka i soczysty, sos dobry, bulka troche sucha, dobre ogurki i pomidory
frytki - #!$%@? 10/10 lepsze od maka for real (nie
Miguelos +39
Jedna z autorek książki o przegrywach która ma pojawić się 6 września jak widać chwali się posiadaniem broni czarnoprochowej. W połączeniu z jej nienawiścią do przegrywów staje się jasnym, że to niebezpieczna osoba.
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa
nie od wychowywania 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#ciociacontent ʕ•ᴥ•ʔ
#milosc #rodzina #heheszki #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
@Iskaryota: rodzice są od pilnowania, żeby nie było próchnicy. Ciocia jest od kochania i rozpieszczania (。◕‿‿◕。)
Weź im od razu sztukę fety podaruj, zdrowiej wyjdzie i więcej zabawy dla kochanych uciech ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale torpedowanie ich staran jest trochę lipne :p
Ja bym taka ilość słodyczy zarekwirowala, jeśli mam być szczera
raz w miesiącu nie zaszkodzi ;)
gdzie to kupię?!?!
Można na inne sposoby to robić
Ale to oczywiście decyzja rodziców, jeżeli tym pasuje..¯\_(ツ)_/¯
(a że dzieci lubią to żaden argument :p za 20lat będziesz kilkanaście flaszek alko dawac bo się okaże że lubią?:p)
Ja rozpieszczam słodyczami, ponieważ widzę dzieciaki na tyle rzadko, że chcę, aby dostawały ode mnie to, co najbardziej lubią. A że są to jajka niespodzianki i inne rzeczy z cukrem... no co zrobić ¯_(ツ)_/¯ rodzice zdecydują kiedy i w jakiej ilości dzieciaki dostaną daną rzecz, więc nie ma co się z tego powodu spinać za mocno
ʕ•ᴥ•ʔ
@Allbis: taaak, istnieje :D czasy dzieciństwa, co? :)