Aktywne Wpisy
dict +237
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
pomidorowymichal1 +688
Aż żal was czytać wykopki.
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
Zawsze miałam lewicowe poglądy, nawet na wykopie byłam orędowniczką neuropy, ale dość tego.
Te całe BLM to jest takie g---o, że żaden normalny człowiek nie powinien tego popierać. Usunęłam się ze wszystkich lewicowych grup, gdy widziałam tam wychwalanie plądrowania sklepów i rozwalania miast w USA. To co się dzieje jest nie do pojęcia dla mnie. Jako lewica powinniśmy walczyć o prawa słabszych, a "oburzyliśmy się" tym, że policjant zabił gościa, który w przeszłości celował z pistoletu do ciężarnej KOBIETY i miał wyroki za rozboje.
To jest żart. Wstyd mi za polską lewicę. Widocznie bardziej im chodzi o rewolucję niż o prawdziwą sprawiedliwość społeczną.
#blacklivesmatter #blm #neuropa #lewica #polityka #zamieszki #usa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5edcce2d812485f6842b9e41
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[........................................] 1% (2zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Brzmi wiarygodnie
Mam wśród znajomych/kolegów prawicowców, ale żaden z nich nie twierdzi, że amerykańska prawica to mądrzy ludzie, dlatego ja jako "europejski lewak" nie mam zamiaru przepraszać ani wstydzić się za amerykańską lewicę XD
Ale ona napisała że uciekła z patologicznych grupek które chcą rewolucji i robią bohatera z przestępcy a nie to co sobie wyobraziłeś.
Ale dla lewaka to niewiarygodne że ktoś nie chce rewolucji i nie czci kogoś bo jest innej rasy.