Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zawsze miałam lewicowe poglądy, nawet na wykopie byłam orędowniczką neuropy, ale dość tego.
Te całe BLM to jest takie g---o, że żaden normalny człowiek nie powinien tego popierać. Usunęłam się ze wszystkich lewicowych grup, gdy widziałam tam wychwalanie plądrowania sklepów i rozwalania miast w USA. To co się dzieje jest nie do pojęcia dla mnie. Jako lewica powinniśmy walczyć o prawa słabszych, a "oburzyliśmy się" tym, że policjant zabił gościa, który w przeszłości celował z pistoletu do ciężarnej KOBIETY i miał wyroki za rozboje.

To jest żart. Wstyd mi za polską lewicę. Widocznie bardziej im chodzi o rewolucję niż o prawdziwą sprawiedliwość społeczną.

#blacklivesmatter #blm #neuropa #lewica #polityka #zamieszki #usa

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5edcce2d812485f6842b9e41
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[........................................] 1% (2zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Wiesz, ja już dawno patrzę na stany zjednoczone z przymrużeniem oka, bo ten kraj to mem XD
Mam wśród znajomych/kolegów prawicowców, ale żaden z nich nie twierdzi, że amerykańska prawica to mądrzy ludzie, dlatego ja jako "europejski lewak" nie mam zamiaru przepraszać ani wstydzić się za amerykańską lewicę XD
  • Odpowiedz
@Stepanakert:

w ciągu tygodnia zmieniłam wszystkie moje poglądy społeczne i gospodarcze bo za oceanem jacyś lewacy źle się zachowują.

Ale ona napisała że uciekła z patologicznych grupek które chcą rewolucji i robią bohatera z przestępcy a nie to co sobie wyobraziłeś.
Ale dla lewaka to niewiarygodne że ktoś nie chce rewolucji i nie czci kogoś bo jest innej rasy.
  • Odpowiedz