Przymierzam się do zakupu ale widze sporo recenzji gdzie ludzie piszą, że:
- bateria trzyma znacznie krócej niż podają - słaby bas - jakość dźwięku słaba jak na tą cenę - problemy z łącznością z urządzeniami (jak bylem w sklepie apple pół roku temu to faktycznie nie mogłem się połączyć ze swoim telefonem, żeby wypróbować)
Ktoś coś? Audiofilem nie jestem, korzystam z Sennheiser 380pro ale chce coś bez kabla + noise cancelling bo praca zdalna, a somsiady robią sporo szumu ( ͡°͜ʖ͡°) Glownie slucham elektroniki...
@motoinzyniere: kupilem qc35ii odesłałem następnego dnia. Jakość dźwięku jest na prawdę słaba. Mam lepszą jakość na słuchawkach od samsunga co dorzucili gratis do galaxy s10. ANC też nie powalało... dalej było słychać ptaki za oknem, rozmowy itd. Fakt wygłuszyły więcej niż standardowe słuchawki ale no... szału nie było.
Czekam na Sony MX4, bo podobno mają wypuszczać za jakiś czas...
@FantaZy: Ciekawe czy dostałeś z nowym firmwarem, ja specjalnie downgrade'owałem do jednego z pierwszych i umyślnie nie instalowałem BoseApp na telefonie, żeby mi niezaktualizowało. Różnica była dość spora.
Przymierzam się do zakupu ale widze sporo recenzji gdzie ludzie piszą, że:
- bateria trzyma znacznie krócej niż podają
- słaby bas
- jakość dźwięku słaba jak na tą cenę
- problemy z łącznością z urządzeniami (jak bylem w sklepie apple pół roku temu to faktycznie nie mogłem się połączyć ze swoim telefonem, żeby wypróbować)
Ktoś coś?
Audiofilem nie jestem, korzystam z Sennheiser 380pro ale chce coś bez kabla + noise cancelling bo praca zdalna, a somsiady robią sporo szumu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Glownie slucham elektroniki...
#muzyka #sluchawki #muzykaelektroniczna #muzyka #trance #bose
źródło: comment_1591525098zF2UqOvwFNtVQxBsBRzK2r.jpg
PobierzANC też nie powalało... dalej było słychać ptaki za oknem, rozmowy itd. Fakt wygłuszyły więcej niż standardowe słuchawki ale no... szału nie było.
Czekam na Sony MX4, bo podobno mają wypuszczać za jakiś czas...
Polecam. Najlepiej kup gdzieś gdzie jest opcja zwrotu w razie W.