Aktywne Wpisy
urarthone +775
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.7% (855)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.6% (110)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.3% (287)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (32)
- Złodziej książek z USA 4.2% (129)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (51)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 3.9% (121)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 48.6% (1499)
Kredo_Asasynow +414
Chcecie ciekawą bombę?
Niejaka BEVERLY, która dodzwoniła się do CAGE by zaatakować Wardęgę to nie kto inny, jak żona Krzysztofa Rozpary.
Nie wierzycie? Porównajcie sobie jej głos z dzisiejszego programu do tego filmu, gdzie państwo Rozpara pokazują swoją rezydencję.
https://youtu.be/MjkGXjsCjII?si=L1_YEFZ2A3ApzpCq
Czy to nie dziwne, że żona jednego z właścicieli, która przy okazji jest głównym medykiem podczas gal (a powiedziała, że nie jest powiązana z federacją - kłamczuszek) atakuje zawodnika z main eventu?
Niejaka BEVERLY, która dodzwoniła się do CAGE by zaatakować Wardęgę to nie kto inny, jak żona Krzysztofa Rozpary.
Nie wierzycie? Porównajcie sobie jej głos z dzisiejszego programu do tego filmu, gdzie państwo Rozpara pokazują swoją rezydencję.
https://youtu.be/MjkGXjsCjII?si=L1_YEFZ2A3ApzpCq
Czy to nie dziwne, że żona jednego z właścicieli, która przy okazji jest głównym medykiem podczas gal (a powiedziała, że nie jest powiązana z federacją - kłamczuszek) atakuje zawodnika z main eventu?
Jaki naked dla wzrostu 162cm bez butów proponujecie xd
Szukam czegoś pod swój wzrost w okolicach 600cc
Myślałem nad:
Ducati Monster 696 - 1 cylinder podobno szarpie mocno na niskich obrotach a to będzie mój pierwszy Moto
Yamaha mt-03 660 - chociaż tutaj mogę mieć problem z dostępnością podłoża
Honda CB600 Hornet - tutaj też mogę mieć problem z wygodnym podparciem
I w zasadzie reszta mi do głowy nie przychodzi. Wiem że R3 od Yamahy jest niska ale to bardziej sportowy wygląd inna pozycja za kierownicą. Bardzo mi się podoba BMW G310r ale to tylko 300 chociaż właśnie wygląd i wysokość siedziska 770mm była by pewnie idealna. Co jeszcze mogę znaleźć dla niskich osób może coś polecanego dla dziewczyn niskich typu naked +/- 600cc
Dzięki z góry z każde info
@Kaolin28: max co może dla ciebie być to virago 535( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdź suzuki gs 500 te były niskie.
@Bachal: @Kaolin28:
Kawasaki er6f pierwsza generacja here (2007) lata się bardzo przyjemnie. 6h w siodle bez postojów (oprócz trzech na tankowanie. W sumie łącznie 10 minut) i elegancko się jechało. Dzień później taka sama trasa bez większych problemów. Mam go dopiero od początku tego roku ale już zdążyłem zrobić trochę kilometrów,
@Lucider5: Tak jest. Dałem 7k ale na start włożyłem 3k u mechanika na zrobienie kilku rzeczy (niektóre nie były konieczne) więc łącznie wyszło mnie równo 10k