Wpis z mikrobloga

Robisz sobie kanał na yt którego motywem przewodnim będą automaty z nagrodami, rozwijasz go i dodajesz popularne loterie np. z chipsów. Interes się kręci, rzucasz robotę żeby skupić się na prowadzeniu projektu. Suby wyjebują over 300k, jesteś jutuber.
I wtedy stwierdzasz że dobrym pomysłem będzie wypromowanie irytującej laski z własnym kanałem na yt over 0k sub. Pomimo krytyki widzów dalej brniesz w to gówno. Nikt nie wie o co chodzi w tym projekcie, laska jest w każdym odcinku i #!$%@? niemiłosiernie. Po roku masz 5k wyświetleń na film. Mija kilka miesięcy, wracasz do podstaw. Odzyskujesz widownię, ale niesmak pozostał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#youtube #spermiarz #biznes #heheszki #logikaniebieskichpaskow
picasssss1 - Robisz sobie kanał na yt którego motywem przewodnim będą automaty z nagr...

źródło: comment_1591341521MyMHAbyPK1cwrLKPBgk1bE.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@picasssss1: z tego co pamiętam to motywem przewodnim na początku było testowanie konkursów, zdrapek itp. przy dużych ilościach zgłoszeń/losów, i to było zajebiste! Potem dopiero przeszli na automaty, które z każdym odcinkiem były coraz nudniejsze, wszędzie wg nich był "szwindel" (grr...jak mnie #!$%@? to słowo) bo nie ogarniali w ogóle zasad gry! Potem bitcoiny, sposoby na zarobienie miliona, jakieś filmy itp., jednym słowem równia pochyła. Teraz z tego co widzę coś
  • Odpowiedz