Chcę do strony dodać wtyczkę do porównywania zdjęć before-after. Po instalacji i aktywacji wgl mi się ona nie wyświetla by ją wykorzystać, jaka może być przyczyna. Instalowałem kilka już, ale nigdzie przy edycji nie pojawia mi się możliwośc jej użycia. Powinno być np. takie coś #web #programowanie #hosting #domena #wordpress
@krzychummm: k...rwa juz pozno, ja przeczytalem Twitter ehhh a to wtyczka do obrazów....
[twenty20 img1="" img2="" direction="vertical" offset="0.5" align="right" width="60%" before="Before" after="After" hover="true"] to podaja jako przyklad czyli podejrzewam ze albo musisz zaznaczyc w edytorze 2 zdjecia albo po kliknieciu powinno byc okno galerii
@krzychummm: @nightcom: A co ma API Twittera do tego? Pokaż co to za plugin wybrałeś, wg mnie to wstawia 'shortcode' który sobie musisz wyedytować. Albo najpewniej gdzieś ustawiasz te zdjęcia a tutaj w shortcode dodajesz tylko wskazanie. Tak samo jak Contact Form 7.
Stosowałem takie narzędzie ale zintegrowane w WPBakery (Visual Composer) i śmigało perfekcyjnie ale było już kompletnie zintegrowane.
@krzychummm: drugi zrzut ekranu mowi wyraznie ze bedziesz mogl wybierac zdjecia z galerii i chcesz powiedziec ze po kliknieciu nie pojawia sie okno wyboru zdjec (galerii)?
@krzychummm: a sprawdzales czy nie ma gdzies tego przyciski w edytorze jako "unused"? Ustawienia->TinyMCE czy co tam masz, jak nie pojawia sie w edytorze to pewnie gdzies musisz go dodac (zaznaczyc zeby sie pojawil)
Powinno być np. takie coś #web #programowanie #hosting #domena #wordpress
@krzychummm: nie ma ustawien? z api to wlasnie ustawia sie poprzez konfig wtyczki, tej nie znam ale co ogolnie ma ta wtycza robic?
[twenty20 img1="" img2="" direction="vertical" offset="0.5" align="right" width="60%" before="Before" after="After" hover="true"]
to podaja jako przyklad czyli podejrzewam ze albo musisz zaznaczyc w edytorze 2 zdjecia albo po kliknieciu powinno byc okno galerii
Pokaż co to za plugin wybrałeś, wg mnie to wstawia 'shortcode' który sobie musisz wyedytować. Albo najpewniej gdzieś ustawiasz te zdjęcia a tutaj w shortcode dodajesz tylko wskazanie. Tak samo jak Contact Form 7.
Stosowałem takie narzędzie ale zintegrowane w WPBakery (Visual Composer) i śmigało perfekcyjnie ale było już kompletnie zintegrowane.
Podobnie dodaje się jak Contact Form 7.
Ale jakoś nie umiem tym nawigować.