Aktywne Wpisy
L3stko +107
Panie ferdku jest afera. Funkcjonuje sobie taki dodatek, który podświetla wybranych wykopowiczów, których w zamyśle autora skryptu należy zakopywać i minusować. Dla testu zainstalowałem dodatek i rzuciłem okiem - oprócz znalezisk z konkretnych źródeł (co jeszcze jest w miarę OK), skrypt zaznacza wybranych użytkowników na zasadzie "wiecie co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt" #pdk Działa na głównej, w wykopalisku, w komentarzach i na mirko..
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
norman-odyniec +188
#przegryw #neet #pracbaza #wychodzimyzprzegrywu #kolchoz
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby
#mocnyvlog
Ogołnie gdyby Przemo nie kupował Leafa Marcinek też by go nie kupił