Pierwsza warstwa zaschła, druga właśnie wylana. Zero bąbelków ale schnięcie wstępne trwa praktycznie 48h. Myślałem, że się wyrobię do 1 czerwca, byłyby równe 2 miesiące. Mam wrażenie że podświadomie opóźniam bo nie chcę żeby ta wspaniała przygoda się zakończyła.
@Berbelucha: A gdzie gobliński latarnik, dzielnie broniący wieży przed ośmiornicą? Ewentualnie gdzie cała zgraja goblinów podczas walki? Mewy i rybitwy by się jeszcze przydały...
@Blinkenstein: myślę że wszelkie postacie by średnio pasowały do nastroju szaleństwa i horroru. Ale jakieś detale końcowe może będę dodawał po dołączeniu podświetlonej podstawy.
Jak za mało szaleństwa, to jeden goblin może być ubrany w damskie ciuszki, np. różową sukienkę z fioletowymi dodatkami. ( ͡~ ͜ʖ͡°) Na pewno znajdzie się jakaś figurka w tych wersjach do samodzielnego malowania.
Ale jakieś detale końcowe może będę dodawał po dołączeniu podświetlonej podstawy.
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
#berbusiowycraft #modelarstwo #diorama #diy
Plus tutaj jeżeli chcesz być wołany do kolejnych wpisów. Alternatywnie subuj #berbusiowycraft :)
Lista wołanych (66) - daj znać na pw jeżeli nie chcesz już być wołany/a
Ewentualnie gdzie cała zgraja goblinów podczas walki?
Mewy i rybitwy by się jeszcze przydały...
@Berbelucha: Gobliny by nie pasowały?
Jak za mało szaleństwa, to jeden goblin może być ubrany w damskie ciuszki, np. różową sukienkę z fioletowymi dodatkami.
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Na pewno znajdzie się jakaś figurka w tych wersjach do samodzielnego malowania.
Z detalami można się