Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +134
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
Salido +205
Minął 35. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
146 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
154 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
146 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
154 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-20
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
- pójdziesz do piekła!
- nic się nie stało
- co ty możesz wiedzieć o życiu
- kiedyś zobaczysz co to są prawdziwe problemy
- nie symuluj
- synek obyś miał dobrą pracę to panny same przyjdą
- nie stawiaj się ani nie oddawaj tylko idź do pani
- zamiast biegać za piłką lepiej żebyś nad książkami siedział
@KYK_: Dobrze się uczyć to akurat nikomu jeszcze nie zaszkodziło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że to nie jest tak, że jak ktoś w gimbazie miał średnią 5.0 to od razu musiał dyrektorem zostać. Ale jeśli wyliczyć średnią to ci co się dobrze uczyli i zdobyli wyższe wykształcenie mają
@KYK_: To są cztery, najgłupsze rady jakie kiedykolwiek słyszałem. A te pogrubiony to jest
Co nie znaczy, że takie
@pwone: nauka tak, ale na swoich zasadach, a nie w polskiej szkole.
Polskie szkolnictwo tworzy idealnego pracowniak nizszego lub sredniego szczebla, taki dokrecacz srubek, czy to na tasmie doslownie, czy w przenosni w korpo. Masa bezsensownych rzeczy, presja na oceny, nauczyciele czesto o niskim poziomie przekazywania wiedzy i jeszcze nizszym poziomie jako czlowiek,
2. Ludzie chcą przedstawiać świat obiektywnie
3. Lepiej być w lepszym środowisku sredniskiem niż liderem wśród słabych
Nie mowie, że trójkowy uczeń nie osiągnie najwyzszych celów ale co uważasz za bzdurę w tym co napisałeś?