Wpis z mikrobloga

@Marysienka84: jeszcze jakieś zdupyteorie co ja uważam? wciskanie mi swoich pomysłów nie sprawi ani trochę, że będą moje. Śródmieście to miejsce przy samym rynku, obecne na mapie Tarnowa nie od dziś, bardzo aktywne w mediach społecznościowych, a nawet goszczące u siebie dziennikarzy Kuriera Tarnowskiego w ramach cyklicznych wywiadów ze znanymi w Tarnowie i nie tylko osobistościami. Ba, nawet sam Gowin tam udzielał wywiadu. Tak więc jest to na pewno miejsce lepiej
@jatylkonapiwo: w moim komentarzu było "czy Twoim zdaniem...?" więc to nie "zdupyteoria co Ty uważasz" tylko pytanie noszące znamiona pytania retorycznego xD

Ani nawet przez pół sekundy nie wciskałam Ci moich pomysłów, nie wiem jak Ty sobie to odczytałeś, ale może trochę zluzuj poślady?
( ͡º ͜ʖ͡º)

Poza tym na świecie żyją ludzie niewiedzący ile mamy kontynentów i jak się nazywają, a przecież ciężko je
@jatylkonapiwo: ta knajpa była od lat i z tego co się orientuję to tylko rebranding. Na dole jest normalna restauracja i tak sobie bym powiedział, robią wielkie zadęcie i kelnerka z pretensjami do całego świata, a potem nie za bardzo. Na górze niby jakiś pub ale mam wątpliwości po tym co zaliczyłem na dole.