Wpis z mikrobloga

Z góry przepraszam za mój kompletny brak wiedzy na ten temat.Ponawiam pytanie do posiadaczy ładowarki akumulatorków Energizer Maxi. Spotkałem się z opiniami , żeby na używanie akumulatorków czekać aż do samego wyłączenia się zielonej diody, gdzie wtedy charger chroni przed przegrzaniem się. No i tu pada moje pytanie czy faktycznie mam się do tego stosować, czy można użytkować odrazu przy zielonej diodzie?
#xboxone #konsole #gamepass
User224 - Z góry przepraszam za mój kompletny brak wiedzy na ten temat.Ponawiam pytan...

źródło: comment_1590686093ii172vsoUiZ3UJ5VukG1iV.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@User224: można od razu, pewnie chodzi o jakieś urządzenia które pobierają dużo prądu nagrzewając dodatkowo aku np. lampy błyskowe w aparatach itp. zeby nie Aku nie zrobiły się zbyt gorące bo przy naładowaniu już są mocno ciepłe. Ale pad tak dużo prądu "na raz" nie siorbie. Swoją drogą fajna ładowarka.
  • Odpowiedz
@NoKappaSoldier73: @flex: Dzięki serdeczne za odzew! ( ͡° ʖ̯ ͡°) a co do samej ładowarki, to jeszcze nie oceniam bo to pierwsze użytkowanie, ale czytałem opinię, że naprawdę zdaje egzamin .. Jak na jednego pada to mi styka :)
  • Odpowiedz