Wpis z mikrobloga

Siemka #mikrokoksy, w związku z tym że 6 czerwca otwierają siłownie postanowiłem wziąć się za siebie. Moje doświadczenia ze sportem są raczej średnie, kiedyś chodziłem okazyjnie na siłkę ale średnio mi się podobało także nawet tego nie liczę i chcę zacząć od zera. Mam zamiar ćwiczyć z planem fbw sakera. Jaką kreatynę i białko polecacie na początek? Zależy mi na sylwetce ale też sile, chcę trochę schudnąć a moim marzeniem jest zrobić 140 na klate ale do tego jeszcze długa droga chyba że się okaże że mam dobrą genetykę. Dziękuję za pomoc i rośnijcie duzi
#mikrokoksy #silownia
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stefan8800: Cześć kolego. Tez zaczynam. Chlopaki w koszulkach z takimi dzikami czy jakimiś innymi świniami w gimnazjum mi mówili że na pierwszym raz to delikatnie bialko Milky Way i cykl kreatynowy.
  • Odpowiedz
@stefan8800: Kreatyny na ten moment nie potrzebujesz, myślę że najwcześniej za pare miesięcy możesz ja dodać. Teraz newbie gains zrobią robotę i przy założeniu, że nie będziesz się opierniczał i będziesz się dobrze odżywiać, to będziesz puchł elegancko.
  • Odpowiedz