Aktywne Wpisy

orlen_lite +14
Przypłynęły do nas kolejne elementy instalacji olefin. Inwestycja pozwoli nam na ograniczenie emisyjności produkcji petrochemicznej. Nowoczesne produkty z powstającej w Płocku instalacji będzie można znaleźć w częściach samochodowych, sprzętach AGD czy włóknach syntetycznych.
#polska #biznes #gospodarka
#polska #biznes #gospodarka

Grooveer +5
Odnośnie rozstrzelanego jeńca ukraińskiego. Źle zrobił, że powiedział co powiedział. Pamiętam jak pewien Brytyjczyk walczący po stronie Ukrainy zgodził się nawet śpiewać hymn Rosji byleby przeżyć i uniknąć kary śmierci. Martwi Ukraińcy w rosyjskiej niewoli nie przydadzą się do niczego Ukrainie. Ukraińcy powinni szkolić swoich żołnierzy jak powinni się zachować na wypadek dostania się w rosyjską niewolę.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
Na dniach udaje się na odcisk moich zębów by przygotować się do zrobienia all in 4.
Nie mam brzydkich zębów ale niektóre są na włóknie szklanym a niektóre mam tak słabe ze już nigdy nie mógłbym mieć aparatu.
Pomijając fakt ze chciałbym mieć naprawdę białe śliczne zęby.
Finalnie dzisiaj przyszedł zwrocik z Niemiec wiec po dodaniu uzbierałem 40 tysięcy.
To ten dzień jestem po prostu szczęśliwy.
#przegryw #dentysta #zeby #implanty
Niedługo będzie psycholog on zadecyduje co ze mną począć - jakoś się przekonałem do tego.
Zobaczymy na ten moment to o niczym innym nie myśle tylko o tym aż mam motylki w brzuszku 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@MietekSmietana: panie, na co ci zęby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@urzedniczatv: W Polsce jeszcze bardzo wiele osób uważa, że zęby to są w sumie zbędne.
Ja jednak trzy łuki ogarniam na moście bo i tak w każdym z nich jeden filar musiał być przeleczony kanałowo i wzmocniony wkładem. Ale nad ostatnim się zastanawiam bo tam szkoda mi szlifowania aż dwóch zdrowych zębów i chyba skuszę się na implant o ile będzie taka możliwość bo jednak trochę tam siedział sam korzeń i różnie to