Aktywne Wpisy
vikop-ru +1023
Ryneczek +92
Bajkopisarz Stanowski znowu dał do wiwatu ku uciesze mało zorientowanej gawędzi. Nie wiem, ile lat ma przeciętny widz kanału sportowego, ale warto kilka rzeczy przypomnieć.
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Jak poszedłem do dobrego liceum i zacząłem się naprawdę bardzo dobrze uczyć (bo wyznaczyłem sobie pewien cel) to najpierw było że to "ich zasługa, bo mi nagadali". Później zaczęły się docinki i podś#!$%@? że "będę naukowcem" albo "jak jesteś pierdoła to potrzebna ci szkoła" i inne takie. Ale prawdziwy atak przyszedł dopiero wtedy, gdy dostałem się na dobry uniwersytet xD Zaczęła się gadka że studia to fanaberia, że jakiś wujek piąta woda po kisielu (którego w życiu na oczy nie widziałem) pracował na uniwerku i był biedny to ja też będę i cała masa innego #!$%@? xD
Niektórych nie da się zadowolić i zawsze będą szukać dziury w całym, trzeba robić to co się uważa za rozsądne.
#przegryw ##!$%@? #stulejacontent
@Candy51: No to prawda, ja co bym nie zrobił to rodziny nie zadowolę, jak się nie uczyłem to było źle, jak postanowiłem że będę się uczył angielskiego to tez było źle bo sam się nie nauczę i marnuje czas tylko. Jak siedzę w domu to jest gadanie ze nie mam znajomych i nigdzie nie wychodzę, jak raz na miesiąc