dlaczego koncepcja tego że ludzie mogliby być po prostu równi wywołuje w prawakach taki kwik i skowyt czy istnieje jakaś przyczyna poza niskim poczuciem własnej wartości i chęcią czucia się lepszym od kogoś żeby ktoś koniecznie miał gorzej no takimi żałosnymi próbami leczenia kompleksów ?
@Chodtok: Bo ludzie z natury nie są równi. Jedni wyżsi, drudzy niżsi, jedni grubsi, drudzy chudsi, jedni mądrzejsi, a drudzy głupsi. Nie da się ich zrównać lewackim p----------m.
Dlatego ze, niestety, ludzie nie sa rowni i nigdy nie beda. Proba wprowadzenia rownosci moze skrzywdzic jedna ze stron, zanizajac jej mozliwosci i osiagniecia (oraz druga strone, ktora nie bedzie potrafila sprostac wymaganiom).
@Chodtok: Głupi ludzie muszą się wywyższać nad innymi i być dumnym z czegoś. Jak nic w życiu nie osiągnąłeś to wybierasz coś co każdy ma np narodowość (co z tego że ten ktoś mógł wypaść z pochwy po drugiej stronie gór i wtedy byłby dumnym Czechem ¯\_(ツ)_/¯ ).
@szalony_ikar równość wobec prawa, równość szans, takie tam. Ale to pewnie lewackie p---------e a ja jestem 23 letnia komuszą kreaturą i chce ci o--------c portfel. C'nie @vincent38 czy @blizzarder? Czy jak lubię w dupę to już mam -500 pkt przy rekrutacji na uczelnię? ( ͡º͜ʖ͡º)
@Chodtok: zależy w jakim sensie rozumiesz równość. Jeżeli w pomocy, aby każdy mógł maksymalnie wykorzystać swój potencjał i szeroko rozumianej pracy u podstaw, która finalnie podniesie poziom całego społeczeństwa to super. Natomiast rozdawanie hajsu bez pomyślunku i wzmacnianie postaw patologicznych to nawet jako lewak jestem przeciwny
czy istnieje jakaś przyczyna poza niskim poczuciem własnej wartości i chęcią czucia się lepszym od kogoś żeby ktoś koniecznie miał gorzej no takimi żałosnymi próbami leczenia kompleksów ?
#pytanie #kiciochpyta #4konserwy #neuropa #konfederacja
źródło: comment_1590432438pvVoiMVmJoFqlBrvd39GNf.jpg
Pobierzźródło: comment_1590432577PldLbv49WP0ENcZGv9dIZK.jpg
Pobierz@Chodtok:
Co to znaczy równi?
chyba że ciągną od dłuższego czasu trolling tego typu
@natxd:
@kotke02:
Komentarz usunięty przez autora