Wpis z mikrobloga

Ankieta. #wot

Gracie na celowniku serwerowym

• Tak 53.8% (42)
  • Nie 46.2% (36)

Oddanych głosów: 78

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blackhorn: Nie wiem po co włączać celownik serwerowy, jeśli strzela się do teleportujących się czołgów (przez lagi i utrate pakietów). W dodatku odczuwalny ping wacha się między 100ms-300ms.
Nic mi nie daje, że widze celownik serwerowy skoro od naciśnięcia LPM do wystrzału z lufy mija prawie pół sekundy. Kołowiec zdąży się w tym czasie przemieścić o kilka metrów, a przy obecnych lagach nawet w mausa było by ciężko snajpić ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Blackhorn: zacząłem używać z miesiąc temu i od razu przy dynamicznych czolgach częściej się trafia, ciężko były się przyzwyczaić, ale mam to już za sobą.

@KimDzongJaroslaw: kłóciłbym się. Nie zawsze ale co jakiś czas udawało mi się trafić bez celownika serw. w oddalony o 200-300m hotwheels na pełnym gazie na różnych mapach campinóvkach. Więc chyba bym ci radził zmienić dostawcę internetowego. Czasami laguje mocno, ale czasami.
  • Odpowiedz
@Polski-Polak-Siema-PL: Czasami nawet da się trafić w kołowca, no i czasami laguje mocno, więc nie ma problemu ¯\_(ツ)_/¯
Pytałem znajomych w grze i zdecydowana większość ma podobne problemy z lagami. Pozostali być może tego nie dostrzegają. Pamiętaj że jeśli Ty nie widzisz problemu, lub Ci on nie przeszkadza, to nie znaczy że on nie istnieje.
Klient wota nie jest w stanie wyświetlić dokładnej pozycji czołgu, który pędzi 100km/h, ze względu
  • Odpowiedz