Aktywne Wpisy

mickpl +478
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Roneys +174
Nienawidzisz tej marki / popsuła ci dużo krwi = Plusujesz / zostawiasz komentarz
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
źródło: 1*SkLNru0jsXs1S-dEnRBEhw
Pobierz

Gracie na celowniku serwerowym
Nic mi nie daje, że widze celownik serwerowy skoro od naciśnięcia LPM do wystrzału z lufy mija prawie pół sekundy. Kołowiec zdąży się w tym czasie przemieścić o kilka metrów, a przy obecnych lagach nawet w mausa było by ciężko snajpić ¯\_(ツ)_/¯
@KimDzongJaroslaw: kłóciłbym się. Nie zawsze ale co jakiś czas udawało mi się trafić bez celownika serw. w oddalony o 200-300m hotwheels na pełnym gazie na różnych mapach campinóvkach. Więc chyba bym ci radził zmienić dostawcę internetowego. Czasami laguje mocno, ale czasami.
Pytałem znajomych w grze i zdecydowana większość ma podobne problemy z lagami. Pozostali być może tego nie dostrzegają. Pamiętaj że jeśli Ty nie widzisz problemu, lub Ci on nie przeszkadza, to nie znaczy że on nie istnieje.
Klient wota nie jest w stanie wyświetlić dokładnej pozycji czołgu, który pędzi 100km/h, ze względu