Wpis z mikrobloga

Golfiarze to jednak najbardziej #!$%@? grupa wśród motoryzacyjnych fanbesow jaka jest mi znana. To już hondziarze wypadają lepiej.. A tacy? "A kurła 1.8t najlepsze, 1.8L gti 150 koni auuu bam szczela mi z rury ze nie wiem, pospawałem wydech migiem, ogien z rury szczela jak #!$%@?. A czeba bylo to dac do mietka on by ci wydech u spawał, mam 2 cale na downpipe i pozniej na 3 cale i tylko jedna zwezka spowrotem na 2 a nie #!$%@? wydechy za 2 tysiące w firmie jak to samwmu mozna pospawać, i sorezyny ucięte fajnie leży, #!$%@? jeszcze gwint z TA technick za 900zl bedzie gleba, gleba i szczelanie auu ebe ebe" ~skrót myślowy dla zobrazowania sytuacji
Change my mind
#samochody #motoryzacja #pasta
n.....n - Golfiarze to jednak najbardziej #!$%@? grupa wśród motoryzacyjnych fanbesow...

źródło: comment_1590262977qMygt2y7bL6taE3eKg3gUh.jpg

Pobierz
  • 73
@niebenben: Bądź co bądź, to takie 1.8t bam, to rozwojowa jednostka i małym kosztem można się pobawić, no ale z drugiej strony i mając jakiś tam dystans, bo sam siedzę na tych grupach, to musze przyznać, że jest trochę raka, ale z drugiej strony, ludzie maja coraz większą wiedzę i powstają fajne projekty, a patologia to jest wszędzie, czy w grupach k20, 2jz, e36, czy innych gruzach ( ͡° ͜
@niebenben to jest coś strasznego bo mam 2 znajomych jeden non stop coś modzi swojego golfa 4 w TDI z tego co mówi to mają być astronomiczne moce a wychodzi #!$%@? i turbo do wymiany no i wiadomo rdza na nadkolach aż kipi a drugi Honda coupe 1.5 doloty, stożki rozpórka niskie sprężyny felgi za 1500 zl a podłogi brak, jak można w auto wartę 2000 zł ładować takie kwoty( ͡º
@niebenben: No wiesz, temat rzeka, ale bądź co bądź, trzeba przyznać, co do sceny cult style, to u nas powstało kilka konkretnych projektów, a że małolaci próbuje tuningować niskim kosztem, to jest tak wszędzie, na każdych grupach, czy w uk, francy i Holandii ¯_(ツ)_/¯ ale i tak zawsze powtarzam, że u nas od zawsze powstają dobre projekty.
@Horaccy nawet nie o niski koszt sie mi rozchodzi tego tuningu, bo każdy orze jak może, ale o samo podejście.. Auto mycia nie widziało oprócz szybkiego programu na bezdotyku za 2 zł ale #!$%@? tani gwint i uruchamia sie mu jakis boost do ego xd co do reszty przyznaje racje, ładnie chłopaki działają w kazdej geupie są jakies konkretne sztuki i mysle ze nie wypadamy zle w porownaniu do takiej anglii gdzie