Wpis z mikrobloga

Golfiarze to jednak najbardziej #!$%@? grupa wśród motoryzacyjnych fanbesow jaka jest mi znana. To już hondziarze wypadają lepiej.. A tacy? "A kurła 1.8t najlepsze, 1.8L gti 150 koni auuu bam szczela mi z rury ze nie wiem, pospawałem wydech migiem, ogien z rury szczela jak #!$%@?. A czeba bylo to dac do mietka on by ci wydech u spawał, mam 2 cale na downpipe i pozniej na 3 cale i tylko jedna zwezka spowrotem na 2 a nie #!$%@? wydechy za 2 tysiące w firmie jak to samwmu mozna pospawać, i sorezyny ucięte fajnie leży, #!$%@? jeszcze gwint z TA technick za 900zl bedzie gleba, gleba i szczelanie auu ebe ebe" ~skrót myślowy dla zobrazowania sytuacji
Change my mind
#samochody #motoryzacja #pasta
źródło: comment_1590262977qMygt2y7bL6taE3eKg3gUh.jpg
  • 73
@BercikSrercik no i o to chodzi, miej se pan golfa, rób jak ci sie podoba i ci radość sprawia i bez napinek i krzyków pod walenie konalia nad golfem ze reszta #!$%@? jest, legancko tego.
Imo. Zamiast szerokiej stali wrzucił bym ładną felge na dystansie ale jak tam wolisz :D
@Kingside jezdzilem typerem 8 i jednak bardziej rozsadna chociazby ze wzgledu na spalanie i prostszą budowę. Chociaż na dlugiejbtrasie strasznie wyje, na autostrady jakos srednio. W foce chyba 2iecej elementów które jak padną to 3k zł na start
@niebenben: U mnie mechanicznie musi być dobrze wszystko. Nie lubię gdy mi się coś rozpada pod dupą
Od wrażeń to mam firmowego sejcza xD
A tego co do tych 18 to nie mam pojęcia. Ale wiem że przy takim obniżeniu już muszę zmienić łączniki stabilizatora na te z S3
Do lutego myślę będzie detaling zrobiony i będzie mechanicznie lepszy niż 70% trupów na ulicach
@BercikSrercik ooo jak to detailing z prawdziwego zdarzenia to propsik, to taka wisienka na torcie i znak że to jednak nie byle trup auto jak jest utrzymane konkretnie. Sam sie w to bawie troszke powoli, zaplecze juz prawie skompletowane, czekam tylko na koniec czerwca az mi oddadzą prawko bo jak mam teraz korekte zrobić i auto ma stac miesiac to bezsensu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@niebenben: Mały update mojego gruziątka
Przez ostanie kilka miesięcy zacząłem go robić bardziej na poważnie, wyciągnąłem silnik i wymieniłem co się dało czyli sprzęgło, burbo itp
Przez ostanie kilka dni zmieniałem wnętrze na czarne razem z podsufitką. W sobotę jadę po siedzenia w skórze
Felgi 18 już się przygotowują do wysyłki, w planach też większe heble na przód i tył jakiś detale typu progi, lotka itp oraz perłowy żółty plastidip (na
źródło: comment_161282785795whZqdtzJJKRnaZA69nOt.jpg
@BercikSrercik ja bym icka zostawił tak wulgarnie #!$%@? go na widoku, jest git xD a i koloru bym nie ruszał szczególnie plastidipem.. Był na to szał ale już to umarło chyba i wygląda słabiej imo, tak samo jak matowe z "mody" wychodzą. Ogólnie no to spoko, nie mówię że nie co do tej mojej "pasty" xD
Btw. Czarna podsufitka i reszta to sztosik. Tez mam. A na 18 czasem nie ukreca wam