#tinder #sympatia #badoo to są p------e portale randkowe. Piszesz z laską starasz się nakręcić rozmowę a ona odpisuje jak by ci łaskę robiła i tak w kółko. Aż się odechciewa starać tylko na o-------l zagadać "cześć co tam" i tyle #przegryw |૦ઁ෴૦ઁ|
@Thachi: może, źle sfornuowalem zdanie. Chodzi mi o to, że próbuje zacząć jakiś temat, porozmawiać, żeby była, wymiana, zdań, ale jak mi k---a odpisuje po dwa, czy trzy słowa to ja dziękuję postoje. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że często i tak nie odpisują.
@Thachi: więc nie, rozumiem po c--j odpisują. Jak nie są, zainteresowane rozmowa. Serio odechciewa się, starać, czy nawet rozmawiać z #rozowypasek, a że jestem cholernie nie towarzyska osoba to trudno mi jest poznawać nowe osoby i rozmawiać.
@JesteHakerem: feel the pain bro. Większość polek niestety jest zakompleksiona i potrzebują dawki atencji by to wyrównać, dlatego chrzanić je. Przeżyć trzeba tego koronaświrusa, potem trip do Kijowa i masz tyle fajnych dziewczyn, bez kompleksów, które docenią starania z odwzajemnieniem. Tajlandia też fajna opcja. Teraz niestety porządnej polki z ambicjami i poukładanym kręgosłupem moralnym ze świecą szukać, chyba że masz tryliard fot na Ig, wozisz się AMG czy innym Brabusem,
@JesteHakerem: to jest normalny proceder, jak ma taka odpisywać regularnie jak nie dość, że pisze z kilkoma typami na raz to jeszcze ma po 100 wiadomości dziennie. Konkurencja robi swoje, pamiętaj, że nie jesteś sam.
Komentarz usunięty przez autora