Aktywne Wpisy
Cancermoon +545
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Anty_Chryst +9
Jakiś frajer nalepił mi karnego #!$%@? za złe parkowanie, a ja tylko stanąłem tak, żeby się zrównać z innym samochodem, który źle stał.
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Zdjęcie robione pralką.
#pajaki #ptaszniki #terrarystyka
@Hetrodomitrazocholina: Odezwę się :) @GajuPrzegryw: Ja tak "niekomfortowo" to już prawie od 20 lat się czuję ;)
@fazjoszi: Dziękuję. Ten pająk to kątnik.
Po dłuższym czasie zaczną się nawzajem zjadać dlatego zostaną niedługo rozdzielone.
@LegoBatmanRules: Przez jakieś 15 lat hodowałem w bloku od kilku jest to dom.
@Gnieciuch: Dziękuję. Tak to ten sam :)
@GFG_: Dogadamy się na pewno :) @GajuPrzegryw: Aż taka fobia? Przyznam, że jak zaczynałem to nie byłem do końca przekonamy czy chcę... Każdą fobię można wyleczyć, ale nie każdy jest gotów na to. Można zacząć chociażby od częstego przeglądania zdjęć pająków. Z czasem powoli
Tak samo jak w aucie w silniku zdechła mi kuna, i tak że mechanicy to wyczyścili zrobili odkażanie klimy etc. To i tak czułem się w #!$%@? nieswojo prowadząc auto przez ponad miesiąc xD
Mam po prostu jakieś skrzywienie pod tym względem.
Ja wszystkie Psalmopoeus trzymam w tych samych warunkach - 25 stopni, miseczka z wodą w przypadku większych sztuk i zraszanie torfu i ścianek raz na tydzień, mniejszym wkraplam pipetą kilka kropel do pojemnika również raz na tydzień i wszystkie pięknie rosną.
@GFG_: Raz na tydzień? Moim muszę codziennie pryskać i to obficie, żeby było 75-85% wilgotności (づ•﹏•)づ