Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam.. Dlaczego dla ultra fanbojow #nintendo - robienie sobie figurek #amiibo z naklejek nfc to piractwo i okradanie N, a kupowanie zamienników padów z Chin za 80 zł, albo korzystanie z adaptera 8bitdo zamiast prokontrolera za ponad 300 zl to normalna rzecz?
#switch #nintendoswitch
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gumis112211: pierwszę słyszę xD mam amiibo w postaci krążków które sam zrobiłem, figurek nie potrzebuję tylko dostęp do zawartości którą blokuje mi amiibo (na przykład wilk przydupas w breath of the wild), kiedy switch jest w docku gram tylko padem od ps4 to dopiero herezja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Avogadrus: nie, nie zrozumiałaś... nie wyobrażam sobie, że ktoś ma zdecydować się na zrobienie promocji w danym kraju dopiero i pod warunkiem, że sprzedaż w danym kraju sama wzrośnie to może wtedy łaskawie zacznę szanować ich... najpierw nintendo powinno zabiegać o klienta, robiąc promocje, wprowadzając polski język jeżeli chce zarabiać, a nie na odwrót. Dlatego, napisałem, że @MangoZjem k---ę z logiki.
  • Odpowiedz
@HHHHHH: ale rozumiem, co dalej pisaliście nie wiem, odpowiadam tylko na Twoją odpowiedź do mnie, chodziło mi o to, że na nintendo shop, ten taki z gadżetami, nie można się dostać, bo trzeba wybrać region, a nie ma do wyboru żadnego anglojęzycznego, spokojnie ʕʔ
  • Odpowiedz